Wysłany: 10-11-2022, 14:05 Wystawianie przedmiotów na targu (Świat6)
Witam, moja propozycja polega na tym, aby wprowadzić możliwość zwiększenia wystawiania przedmiotów na targ, najlepiej gdyby można było wystawić po 3x z każdej kategorii, 3x mikstury 3x jakieś gemy i 3x ekwipunek co łącznie dało by 9 przedmiotów do wystawienia, ale tylko 3x z jednej kategorii żeby nie można było wystawić np 4 rzeczy z jakimś eq.
Przykład:
Wystawione przedmioty:
Sprzedający: Lalala
100szt. mikstura życia lv2
100szt. mikstura życia lv3
100szt. mikstura many lv2
Doskonale wiem że nie ma szans na coś ogromnego ale może raz na jakiś czas był by czas na wprowadzenie małych aktualizacji tu pytanie głównie do Tomi'ego.
Ostatnio zmieniony przez Samidare 10-11-2022, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Myślę że kompletnie nie ma takiej potrzeby, na targu zwykle jest wystawione zero rzeczy, to po co zwiększać ich ilość? Z resztą 24h to tez nie jest dużo, możesz wystawiać codziennie po 3 aukcje i to jest zupełnie wystarczająca ilość
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 301lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Aa, ok na s6 nigdy nie grałem, to nie wiem co tam się dzieje
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 301lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
tez jestem, za obecnie gra nie dziala tak jakby bylo duzo graczy, przez co te ograniczenia sa zbedne, bedzie mniej ograniczej to bedzie wiecej przedmitow na targu= lepsza gra a chyba o to chodzi ?