Witam ! Bardzo dobry pomysł ,ale w grze jest napis "Pojemność skrzyni jest ograniczona. " a tak naprawde jest tylko na 4 przedmioty - taki mały błąd... I proponuje zrobić też miejsce na złoto w tej skrzyni albo np. Bank czy coś w tym stylu.
Pomysł fajny, ale zaraz się zacznie gadanie: "A czemu tylko 4 przedmioty..", "Ale 4 to za mało" itp itd
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
mam propozycje co do depozytu - aby dodać jeszcze jedną ikonkę w plecaku(obok sprzedaj użyj i wystaw na targ) slużącą do szybkiego chowania przedmiotu w depozycie.
Jeee nareszcie dzieki !! chyba usune profil i zaczne od nowa gre bo tyle przedmiotow do tej pory stracilem ale nareszcie jest depozyt !! a jak komus nie pasuje ze tylko 4 miejsca to niech nie gra !! niech sie cieszy ze w ogole jest cos takiego ... dzieki Tworco
pomysł jest super tylko ze trszke glupio ze 4 przedmioty ale lepsze to niz nic no i bank by tez sie przydal na jakeis tylko jakas duza pojemnosc nie 200tysiecy
Dzieki , Ekstra pomysł ,
Jeszcze niech tylko zrobia aby można było złoto chowac i żeby można było własnego ludzika wstawiac do gry .
Wtedy to zakocham, sie w tej gierce .
z chowaniem zlota mozna zrobic, ze np 1-2k zlota na poziom =]
bylo by fajnie bo jak mozna itemy chowac, to czemu nie zloto?
bo sępy stojące przed miastem nie beda miały na czym zarabiać , ty wiesz ile kosztuje niebieska zbroja albo hełm , nie wspomne o tarczy , co ja kupie za 2kk na waciki nie starczy
Co do 4 przedmiotow typu gem czy uzbrojenie sie nie rzucam, ale 4 miksturki? Na cala skrzynie ?? Taki mag typu ja kupujacy na targu hurtowo miksturki (gdy cena za jedna wychodzi mu 5 zamiasz 35), tez chcialby miec cos z zycia.