1. Przedmioty wylicytowane na targu nie tafiają bezpośrednio do plecaka tylko do depozytu. W ten sposób nie będzie już przypadkowego tracenia zdobytych przedmiotów.
2. Przedmioty z targu będa teraz przychodzić co 10 minut a nie co godzinę jak do tej pory.
3. Po zakończonej walce z bossem dostajemy 2 minuty protecta (żeby zdążyć pogadać i zdobyć nagrodę )
4. Teraz, jeśli ktoś Cię zaatakuje i wygrasz dostajesz 1 minutę protecta, żebyś zdążył się chociaż wyleczyć.
Ostatnio zmieniony przez admin 29-04-2006, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
3. Po wygranej walce z bossem dostajemy 2 minuty protecta (żeby zdążyć pogadać i zdobyć nagrodę )
A jeśli przegramy?? Wtedy przecież mamy 1HP
EDIT:
W takim razie OK. Pozdro
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
Ostatnio zmieniony przez Fanatyko 29-04-2006, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
a będzie 1 minutowa (przynajmniej) ochronka po awansie na kolejny poziom?? (przyda się by rozłożyć staty, bo w tym czasie ktoś może nas zaatakować i będzie spadek )
stary, Admin też człowiek przeciaz nie wystarczy ze klaśnie i gra się dokończy też musi w to wlozyc sporo pracy ja wole poczekac dluze ale miec pewnosc ze wszystko jest zrobione pieknie ladie i dopiete na ostatni guzik
Tak, właśnie z pośpiechu się biorą bugi...
Co do zmian to jestem bardzo za. Płakać mi się chciało kiedy wyszłam z miata - zostałam zaatakowana i wygrałam, zostało mi np. 100 HP i jeszcze się nie uleczyłam, a już następna walka.
Co do depozytu to czli zwiększy się pojemność skrzyni?
P--I---Ę--KNIE..... ale adminie chcialbym uzlyszec gorzka prawde kiedy beda nowe miasta jak jeszcze jestes napisz czy uwiniesz sie tak jak planowales do konca tego tygodnia....czyli do dzisiaj czekam ...