ja dopiero co pokonalem duszki i cofnelo mnie do mojego domu przeciez jak jeszcze raz bede musial je pokonac to mnie cos trafi < rozpacz > i teraz bede musial tracic cenne punkty ruchu by do nich dojsc ...
nie bedziesz musiał z nimi walczyć to tylko ludzi przeniosło a nie całą fabułe, czy czytasz że tylko kasa będzie przesunięta do środowej wcześniejszej daty
a co ja mam powiedizeć?? wczoraj skończyła sie aukcja z moim gemem, dostałem za nią 3 mln,patrze wieczorem a tu nie ma ich i co ten co wygrał tą aukcje to ma i gem i kase którą miał za niego zapłacić tak??
ejjj
Od: Mistrz gry [Odpowiedz] 18.05.2006, 10:15:44 Usuń wiadomość Ignoruj gracza
Aukcja przedmiotu Gem szczęścia została zakończona. Przedmiot został kupiony przez gracza [zobacz] za 2100000 G.
i niema kasy ani gema to jest niefair
Profesja: Mag
Nick: Ayene
Level: 69
Wysłany: 20-05-2006, 22:38
Nawet nie wiecie co to za zmora była łazić co chwilę do kawiarenki internetowej, by sprawdzić czy wszystko powróciło do normy. Nie chcę więcej tej tęsknoty-_-. Łeeeee...
wtedy zniknie żólta kropka kiedy bedzie drugi serwer i 15 miasto
a narazie to:
juwenalia
sesja
sesja poprawkowa
itp
PS
ale najwiecej radochy to przysparza gadatliwość twórców i wspołpracowników z naszego świata
Tak jak by ciężko napisać np:
Czekać łosie następna część będzie za miesiąc albo dwa i nie pyskować