Dane wszystkich kont zostały tam przeniesione.
W tescie chodzi głównie o nowy silnik mapki. Dlatego też wszyscy gracze mają max punktów ruchu. Chodźcie w kółko a na pewno znajdzecie buga.
Serwer testowy jest niezależny więc nie bójcie się, że stracicie coś w prawdziwym MF.
1.Pokonalem bosa i wyskoczyła mi ta 2 minutowa ochrona. Jak zaczynam walkę z potworem, to ona znika. Kończe walkę, i dalej jej nie ma. Jak robie ruch, to wraca.
2. Jak sie poruszam, to moja postac idzie do przodu, a potem wraca na to pole, z którego ruszyła, a potem pojawia się na tym, na które chciałem isć.
3.Mam 2 sztuki banickiej chusty
Po kliknięciu na mapkę.. rolką można przewijać mapę..
_________________ "I've felt the hate rise up in me...
Kneel down and clear the stone of leaves...
I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed..."
MapY [Usunięty]
Wysłany: 18-06-2006, 22:46
W podziemiach 3 miasta można sobie wejść w... dziure
Po walce z Rapsem 2 most nie ulega zniszczeniu i można iśc dalej.
Most jednak się niszczy ale trzeba stanąć na odpowiednim polu które udało mi sie ominąć.
Ostatnio zmieniony przez Putr 18-06-2006, 23:27, w całości zmieniany 1 raz
1.Pokonalem bosa i wyskoczyła mi ta 2 minutowa ochrona. Jak zaczynam walkę z potworem, to ona znika. Kończe walkę, i dalej jej nie ma. Jak robie ruch, to wraca.
2. Jak sie poruszam, to moja postac idzie do przodu, a potem wraca na to pole, z którego ruszyła, a potem pojawia się na tym, na które chciałem isć.
Naprawione
Kalcifer napisał/a:
3.Mam 2 sztuki banickiej chusty
To nie błąd - przedmioty z "normalnej wersji" nie zostały wyzerowane
mamucik napisał/a:
Przy walce z Minotaurem nie widać uciekającego
strażnika tylko jego "głos"