Profesja: Wojownik
Level: 112
Wysłany: 18-05-2008, 17:51
1. Bez sensu, bossy druzynowo? musialy by byc tyle razy silniejsze ilu jest ludzi w teamie i roznica pomiedzy graczami nie mogla by byc wieksza niz 5 wtedy moze mialo by jakis sens.
2. No, nie wiem jak to by mialo wygladac.
3. Genialny pomysl
4. Moze byc
musialy by byc tyle razy silniejsze ilu jest ludzi w teamie
Dlaczego?? Wystarczającą "karą" by było:
-przy pełnej drużynie 1/4 expa dla każdego
-tylko jedna część eq. Czyli z zielonego smoka, cała drużyna wylotowałaby tylko buty. Gdyby każdy sam walczył, byłaby szansa, że będą 4 różne eq.
Profesja: Wojownik
Level: 112
Wysłany: 18-05-2008, 19:51
No tylko wtedy wyobraz sobie jak szybko by bosy padaly -.- 4 osoby w chwile ubija zielonego smoka, a przy jednym z updatow bosy posilnili bosy co oznacza ze ludzie za szybko przechodza fabule
5.40. Propozycje dodania możliwości dodania drużyn (party) do gry.
Nawet nie wiedziałem, że taki punkt istnieje.. Jak już ktoś dodaje coś do regulaminu, to wypadałoby napisać post z informacją, że regulamin został zmieniony. I miło byłoby, żeby takie rzeczy ustalać ze mną - gdyby tak każdy zamknięty temat wrzucać do zakazanych, to lista byłaby wielokrotnie dłuższa..
I tak właściwie o co chodzi z tym party? Bo jeśli o to
Jordok napisał/a:
proponuję zrobić jakieś "party questy" w których brałyby udział wszyscy z drużyny, tak samo jak w walce z bossem na końcu
to niewykluczone, że kiedyś (hehe) się pojawi..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem