Lag, przynajmniej osoby będą choć trochę rozważniej pisać... Mi ten pomysł pasuje
A mi nie ;> Ostra łatwo dostać (patrz w moje , w jednym wygłupiałem się na SB, a w drugim nie doczytałem ogłoszenia na arenie)
I to ma być kara? Zbyt ostra ;p, zakaz składania zamówień od 2 ostrów, to mi jeszcze pasuje ;>
Póki co najprostszym rozwiązaniem będzie zakaz składania zamówień przez osoby
"wyostrzone".
Bez przesady ... Mnie osobiście to nie obchodzi, ale większość "dobrych" użytkowników, czyli starszych stażem i (zazwyczaj) nie spamujących nacięła się kiedyś na ostra nie ma sensu im blokować tego FA, gdyby nagle im się avka zachciało.
BARTOSh napisał/a:
i dodać do tego jeszcze staż na forum >1dzień (inne tematy zamykane)
Jeśli jesteście w stanie to zrobić - a twierdzisz że jesteście- to również możecie zwiększyć limit z 1 dnia do 10 (tak jak mówiłem ja i ADI). To by było najlepsze rozwiązanie.
Crypton napisał/a:
"wyostrzone".
Bez przesady ... Mnie osobiście to nie obchodzi, ale większość "dobrych" użytkowników, czyli starszych stażem i (zazwyczaj) nie spamujących nacięła się kiedyś na ostra nie ma sensu im blokować tego FA, gdyby nagle im się avka zachciało.
Przecież ostry znikają 3 miechy to nie tak duzo ;p
EdwinOdesseiron napisał/a:
Jeśli jesteście w stanie to zrobić - a twierdzisz że jesteście- to również możecie zwiększyć limit z 1 dnia do 10 (tak jak mówiłem ja i ADI). To by było najlepsze rozwiązanie.
Sprawdzić kiedy user się zarejestrował ? To przecież nie jest żaden problem Pod avatarem pisze data dołaczenia
Sprawdzić kiedy user się zarejestrował ? To przecież nie jest żaden problem Pod avatarem pisze data dołaczenia
Chodzi mi o znalezienie "ochotnika" który będzie tego pilnował wiesz, nie chciałem Wam obowiązków dorzucać ^^
ewentualnie stworzyc nowy dzial tylko dla modow,gdzie posty nie sa naliczane,tam przenosiloby sie glupie posty,i wtedy chyba nie bylyby naliczane gdyby byly napisane w innym dziale?tylko to duzo roboty ;p
btw jest "Dolaczyl ..." wiec poprostu mod bedzie zamykal takie tematy (gdzie zalozyciel tematu jest mniej niz te 10 dni na forum)
ewentualnie stworzyc nowy dzial tylko dla modow,gdzie posty nie sa naliczane,tam przenosiloby sie glupie posty,i wtedy chyba nie bylyby naliczane gdyby byly napisane w innym dziale?tylko to duzo roboty ;p
Taki dział już jest, nazywa się śmietnik. Problem techniczny polega na tym, że nie da się przenieść pojedynczego posta do innego działu, można go co najwyżej usunąć (ale wtedy zacieramy dowody "zbrodni").
Problem techniczny polega na tym, że nie da się przenieść pojedynczego posta do innego działu
Da się, trzeba go wydzielić - dokonamy tego przy użyciu tej ikony
Odbywa to się tak, że wybieramy post/posty do wydzielenia,
następnie musimy wpisać nazwę nowego tematu w, którym znajdą się przez nas wybrane posty
i na koniec nie pozostaje nam nic innego jak wybrać dział do którego trafi temat z wybranymi postami
Ja przez te 2 lata miałem jedynie 1 ostra za pole "skąd" bo mnie nie było w dniach,
kiedy zmiana została wprowadzona, jak widać się da.
Ja przez te 2 lata miałem jedynie 1 ostra za pole "skąd" bo mnie nie było w dniach,
kiedy zmiana została wprowadzona, jak widać się da.
Ja tam nigdy nie miałem jeszcze ostra, a jestem tu juz chyba z 1,5 roku(chyba?) , więc spokojnie można tego uniknąć
Myślę, że ten pomysł:
Crypton napisał/a:
"wyostrzone". Jeżeli spamuje aby wbić te 20 postów - dostaje ostryge. Co za tym idzie
to już wiadomo ...
+
BARTOSh napisał/a:
dodać do tego jeszcze staż na forum >1dzień (inne tematy zamykane)
Tylko po co? Dlaczego reszta forum na odczuć negatywne skutki sielanki w FA (ewentualnie FS, które niedługo powinno ożyć i pewnie chciałoby na podobnych zasadach)?
Gdybym miał podjąć decyzję w tej sprawie już dzisiaj, to limit zostałby zniesiony.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem