Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:35
Ruch - NPC, Boss
Autor Wiadomość
Nargo 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Nargo
Level: 22
Wysłany: 05-04-2009, 15:39   

Fracksh napisał/a:
Nargo napisał/a:
nie wiem czy zauwazyles ale to jest 11 latek w dodatku nie wie ocb z tej grze i zdaje mi sie ze jak narazie to nabija tylko posty

Koleś....co masz do 11-12 latków... :evil: .Ja wiem OCB i chcę jeszcze chociaż tego Servantesa rozwalić....

nic niemam tylko zobacz co on napisal cyt "powinno być rzeczywiście.. i może byłyby rozmowy z dodatkowymi bossami żeby np: pogadac z nimi i nie tylko atkować np: nakłonic go żeby ciebie przepuścił" pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze
jak bedziesz chcial pogadac wiecej na ten temat to pisz na pw.

Szymon XI 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 1
Wysłany: 05-04-2009, 16:49   

chodziło mi o dodatkowe bosy ja królowa szerszeni

Kolorek 
Użytkownik

Wysłany: 05-04-2009, 17:08   

Cytat:
chodziło mi o dodatkowe bosy ja królowa szerszeni

Jacek robi takie mini update nie wystarczy Ci ? :-)

Fracksh 
Użytkownik

Nick: Fracksh
Level: 111
Świat: 3
Wysłany: 05-04-2009, 21:09   

Nargo napisał/a:
pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze

Nie no koleś,rozwaliłeś mnie :mrgreen: .Pogadać z Bossami...no ale masz rację....Bossy są po to aby się sprawdzić przed (nie wiem) :smile: .Wiem tyle,że gadanie z Bossem miało by tyle sensu co ryba z rowerem.

Nargo 
Użytkownik

Nick: Nargo
Level: 22
Wysłany: 05-04-2009, 21:45   

Fracksh napisał/a:
Nargo napisał/a:
pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze

Nie no koleś,rozwaliłeś mnie :mrgreen: .Pogadać z Bossami...no ale masz rację....Bossy są po to aby się sprawdzić przed (nie wiem) :smile: .Wiem tyle,że gadanie z Bossem miało by tyle sensu co ryba z rowerem.

nie wiem czy dobrze zrozumialem smiejesz sie zemnie czy z tego co napisal o tym calym gadaniu z bossami ?

Fracksh 
Użytkownik

Nick: Fracksh
Level: 111
Wysłany: 06-04-2009, 21:56   

O gadaniu z bossami...tak to śmiesznie przyjąłem.... :mrgreen:

llludek 
Użytkownik

Level: 69
Wysłany: 07-04-2009, 01:23   

nie wiem po co ta dyskusja, skoro to i tak nie zostanie wprowadzone... przeciez podchodzac do bossa tez wykonujemy jakis ruch. -_-

Rosio 
Użytkownik

Wysłany: 08-04-2009, 15:30   

Zresztą o co chodzi ?? ;p cała dyskusja jest o JEDNYM ruchu, ludzie przecież do dyspozycji jest 100,200,300 ..

Ukryty_Samuraj 
Użytkownik

Level: 117
Wysłany: 09-04-2009, 18:26   

Rosio napisał/a:
Zresztą o co chodzi ?? ;p cała dyskusja jest o JEDNYM ruchu, ludzie przecież do dyspozycji jest 100,200,300 ..

Też kiedyś chciałem wysunąć tą propozycję kiedyś - traci się jeden ruch na szkielecie u Lecha, gdyby nie to, teoretycznie (!) możnaby nabić nawet n poziom nie tracąc ani jednego ruchu :D Oczywiście pomysł na TAK! :D

Pieniądze w karczmie:494G

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 09-04-2009, 18:57   

Ukryty_Samuraj napisał/a:
Też kiedyś chciałem wysunąć tą propozycję kiedyś - traci się jeden ruch na szkielecie u Lecha, gdyby nie to, teoretycznie (!) możnaby nabić nawet n poziom nie tracąc ani jednego ruchu :D Oczywiście pomysł na TAK! :D

Lol... dobrze że o tym wspomniałeś, bo taka możliwość dobija ten irracjonalny temat... W takim razie chyba z tym "tak" żartujesz, bo nie ma już o czym rozmawiać...

Xezze 
Użytkownik

Nick: Xezze
Level: 665
Wysłany: 12-04-2009, 11:56   

Nie! Nie! Zły pomysł. Lepszym pomysłem jest to że w budynkach i innych małych pomieszczeniach nie traciło by się ruchów. Chodzi mi o pomieszczenia gdzie potwory nas nie atakują, coś takiego jak Świątynia Niebieskiego Smoka itd...

kupeq 
Użytkownik

Nick: kupeq
Level: 85
Wysłany: 13-04-2009, 16:26   

Spadajcie z tym jednym ruchemgdy idziemy do bossa zajmje na troche walka z nim więc odrobi się z 5 ruchów. Nie rozumiem was.

MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie :) .

Piszę poprawnie po polsku
.

damian2221 
Użytkownik

Nick: damian2221
Level: 3
Wysłany: 02-12-2010, 11:16   

Nargo napisał/a:

nie wiem czy zauwazyles ale to jest 11 latek w dodatku nie wie ocb z tej grze i zdaje mi sie ze jak narazie to nabija tylko posty

No i co z tego?!Że jest 11 latkiem ja mam 11 lat i jestem hakerem!
A co do tematu to nie idzie wyrobić z tymi punktami ruchu,a kupowanie ich eszcze badziej zniechęca do gry i opłaca się dopiero gdy mamy już 200 punktów ruchu ;/ ponadto kiedy się wpisuje kod na SMS wywala bład:
Kod:
Warning: mysql_connect(): Host '213.251.185.45' is not allowed to connect to this MySQL server in /home/www/w1.my-fantasy.net/logic/db.inc.php on line 87 Cannot connect to DB
.

polko14 
Użytkownik

Nick: polko14
Level: 1
Wysłany: 02-12-2010, 14:38   

Koleś niewznawiaj tematu zprzed półtora roku.

Najlepsza gra piłkarska na świecie(a przynajmniej w internecie :) ). Pokieruj swoim piłkażem i zdobądź mistrzostwo ze swoim klubem lub reprezentacją.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi