a moja propozycja pomoglaby wielu graczom,zwlaszcza tym na wyzszych poziomach
SaKe tylko tym na wyzszych poziomach:/ dla gracza do lvlu 50 chyba nie uzbiera sie 6 roznych polecen bo nie ma tylu przedmiotow do uzycia (chyba ze magiem w inteligencji ustawisz sobie jeszcze atak konkretnym gemem ofensywnym w konkretnym momencie)
@EDIT
hmm... troche otwarta stronke mialem i nie pisalem a tu sie w tym kierunku rozwinela dyskusja^^
SaKe jesli chodzi Ci o to zeby ustawiac inte ofensywnie to moze nie tyle zwiekszyc ilosc polecen co dodac zakladke "akcje ofensywne"?
SaKe tylko tym na wyzszych poziomach:/ dla gracza do lvlu 50 chyba nie uzbiera sie 6 roznych polecen bo nie ma tylu przedmiotow do uzycia (chyba ze magiem w inteligencji ustawisz sobie jeszcze atak konkretnym gemem ofensywnym w konkretnym momencie)
Ja na 15 tym poziomie magiem zrobiłbym inte 20 poleceniową
ja sie meczylem dzisiaj z inta ,aby ladnie ustawic w 5 poleceniach leczenie i miksy ,az sie udalo po paru minutach ;p po tym co zaporoponowales moje meki by poszly na marne
A mi się to udało za pierwszym razem. A co do tego pomysłu średni ale OK
3siu, nie koniecznie mu chodzi o akcje ofensywne, to był tylko przykład na to jak można wykorzystać polecenia : )
Wariat, chyba będąc anty... ale jest to możliwe zapewne
Obecna inteligencja nie jest zbytnio rozbudowana, a kolejne pozycje w niej tylko wydłużą walkę.
Trzeba wykorzystać te 5 poleceń maksymalnie jak się da.
kactuzz, ale rozbudowanie inteligencji na walki turniejowe wydaje się być rozsądne, tam nie ma remisów ; ) Walki stałyby się bardziej atrakcyjne dla oka i mniej przewidywalne
Ostatnio zmieniony przez Jelsyn 14-05-2009, 20:31, w całości zmieniany 1 raz