w ogóle nie wiem po co ta dyskusja na temat tego czy ktoś by przekazał pieniądze na wośp czy nie... przecież konta sprzedawałby ich prawowity właściciel czyli admin ... gracze mogliby tylko zgłaszać konta do sprzedaży, reset hasła i e-maila i po kłopocie...
no lekko mnie interesuje ponieważ widzę jak części gm haruje dla niego za darmo
A ja wcale tego tak nie odbieram.
Według mnie każdy homo sapiens powinien całe życie się rozwijać a nie np. po skończonej obowiązkowej edukacji egzystować w swoim bycie. Żyć by tylko żyć to nie dla mnie. Ja chcę się cały czas rozwijać i samodoskonalić (ładnie to zabrzmiało) bo to mi przynosi mnóstwo satysfakcji i zadowolenia.
Wielu z Was tego jeszcze (albo nigdy) nie zrozumie bo ma co innego w głowie. Oczywiście w tym miejscu nikogo nie miałem zamiaru obrazić.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Prosze bo mój kolega nie ma internetu więć gra u mnie ma nick volti_lg a ja kamil126 sw 2 i ja dostałem bana prosze o cofnięcie go albo chociaz o cofnięcie kary o zabraniu rank i rank pvp z góry dziękuje
[ Dodano: 04-02-2010, 22:15 ]
Prosze bo mój kolega nie ma internetu więć gra u mnie ma nick volti_lg a ja kamil126 sw 2 i ja dostałem bana prosze o cofnięcie go albo chociaz o cofnięcie kary o zabraniu rank i rank pvp z góry dziękuje .