Zupełnie jak branie kredytu - robimy to teraz i pokazujemy, że "jest dobrze", co będzie dalej to będzie.
Działania doraźne nic nie zmienią, po takim bonusie odejdzie więcej osób niż się pojawiło (bo będą czekać na następny bonus, a tak to im się nie chce)
na mfo 2 będzie coś na pewno mogę się o milion założyć i nic tego nie zmieni za duże dochody z tego powodu ma administracja no nie voranek mytern itd.:D
Ps. voranek ja tez chce dobić 1kkk ale nie wiem czy bd miał na tyle czasu bo mf na tyle jest:D
Widzę, że na oczy padło Warn jest za tag [ you ] ^^
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
Wy cały czas marudziliście i chcieliście nowych rzeczy dla MFO2. Dzięki temu nie ma jeszcze Devos w MFO3. Teraz my chcemy upragnionego upka, więc staramy się ukrócić Wasze bezpodstawne roszczenia.
Wy cały czas marudziliście i chcieliście nowych rzeczy dla MFO2. Dzięki temu nie ma jeszcze Devos w MFO3. Teraz my chcemy upragnionego upka, więc staramy się ukrócić Wasze bezpodstawne roszczenia.
masz racje mimo że nie gram w mfo3 to dla nich też coś powinno być ostatnio admini się zajmowali sporo mfo2 co się odbiło na mfo3. Pisze to z bólem serca ale trzeba się z tym pogodzić że mfo2 upada i trzeba dać szanse aby 3 sie wzbiła. Nie wiem nie grałem jak weszło mfo2 ale słyszałem że było dobrze reklamowane a do tej pory widziałem jedną reklamę mfo3 odpuście walkę o v2 bo i tak nie wygramy!
_________________ Nie rozumiem słownika ortograficznego
Profesja: Mag
Nick: Legenda ProVo
Level: 1
Świat: 5
Wysłany: 12-07-2013, 08:33
Skoro już jest ten darmowy reset, to apeluje o przedłużenie, osoby biorące udział w turnieju nie mogą skorzystać z promocji. Promocja powinna obowiązywać do zakonczenia turnieju włącznie z owym dniem.
@ Dobra już nie ważne, obczaiłem, że bedzie można resnąc
Ostatnio zmieniony przez Provus 12-07-2013, 09:44, w całości zmieniany 1 raz