Witam. Chcę poruszyć temat w sprawie nagrody za 10k lików na FB. Proszę składać jakieś oferty może Admini wysłuchają naszych propozycji i na taka "rocznice" ufundują coś dodatkowego do 2xExp i reset Pozdrawiam
_________________ Jeden Raz Jakimś Fartem W Szkole Wygrałeś W Kapsle, Wiesz W Sumie Tak Jednym Słowem, Zagrać Ze Mną To Jak By W Szachy Grać Z Kasparowem...
Profesja: Mag
Nick: Legenda ProVo
Level: 1
Świat: 5
Wysłany: 11-07-2013, 12:29
Illusion napisał/a:
podczas turka
Ile jeszcze bedziesz spamować na forum. Napisałem Ci, że żaden z twoich postów nie wnosi nic do tematu, nabijasz je jakbyś miał coś z tego mieć. Widze, że jeden warn to dla Ciebie za mało.
Co do tematu. Zależy o jakim serwerze rozmawiacie, jestem za tym by na serwerze pvp nie było możliwości darmowego resa
No a właśnie Vist0 wniósł do tematu najwięcej. Stwierdził, że gracze MFO2 dostali już sporo i bonus na 10k like'ów jest niepotrzebny (teza i argumenty). Wy nie wnieśliście nic.
Proponuję, by na 10k like'ów nic nie było na MFO2. Pozdrawiam.
Zupełnie jak branie kredytu - robimy to teraz i pokazujemy, że "jest dobrze", co będzie dalej to będzie.
Działania doraźne nic nie zmienią, po takim bonusie odejdzie więcej osób niż się pojawiło (bo będą czekać na następny bonus, a tak to im się nie chce)