Zagłosowałem na Fantasy(choć lubie też Sci-Fi oraz komedie).A co do filmów to lubię
-Król Artur
-Star Wars
-Zemsta Frajerów
-Omen (nie oglądałem całego filmu bo pod koniec prawie sie zesikałem ze strachu, ale byłem wtedy mały )
-Harry Potter
-Kevin sam w domu
-Szósty zmysł
-Titanic
-Goście, goście
i wiele innych, których tytułów nie moge sobie przypomnieć
No co Ty ;O człowieku może coś więcej byś napisał ?! Ja proponuję Cie znów uciszyć.
Dobra teraz na temat , osobiście jestem fanem horrorów oczywiście nie takich dupnych jak klątwa , strych , hostel... co do hastela to On jest bardziej obrzydliwy niż straszny
Ja preferuje horrory typu [REC] bądź Udręczeni , gdzie coś nagle "wyskakuje" na ekran
@DOWN
ehh... zawsze najdzie sie ktoś kto w celu nabicia 20 postów odkopie stary temat
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
*Sensacyjne* (może nie tak do końca)
-Fast and Furious
-2 Fast 2 Furious
-Fast abd Furious Tokio Drift
-Fast and Furious 4
-Torque-Jazda na krawędzi
-Fast Track: No Limits
-Urban Justice-Sprawiedliwość Ulicy
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...
Profesja: Wojownik
Nick: Cron
Level: 1
Wysłany: 05-07-2009, 11:57
Szkoda, że można zaznaczyć tylko jedną odpowiedź bo lubię komedie najbardziej te z Eddiem Murphym i horrory :] (które zaznaczyłem )
Zawsze trzymają mnie w napięciu i ogólnie lubię się trochę przestraszyć.
_________________ Charakterystyka || Już dwa lata na forum MF || Wielki powrót do mfo
Ja to najbardziej lubię wszelkie komedie ... Ale NIE POLSKIE
- można się uśmiać
- nieraz w nich bywa jakieś przesłanie
A moi aktorzy komediowi?
- Jim Curry
- Eddie Murphy
To ze światowego poziomu, a jeszcze mam dwóch polskich ...
- Cezary Pazura (Faceci do wzięcia)
- Cezary (chyba Cezary) Żak (Miodowe Lata, bo w Ranczu jest cienki )
_________________ Od dnia 8.07.2009 nie będzie mnie na forum przez 2 tygodnie z powodu obozu. Mogę się pojawić 18, 19 a w ostateczności 20.