Naprawde nie wiem czemu w ogole istnieje to forum ; o jest ciekawy temat ! (jest ich multum) ale po 72 h admini go zamkną, albo dzieci majace 99 lv bedą przeciwko. A co do tematu to naprawde jest spoko
Uważam również że to dobry pomysł (zwłaszcza dla wysokich lv) ... Można łatwo zdobyć exp, rank, kase... To zwłaszcza bardzo dobry pomysł dla rankerów, z którymi boją się walczyć słabsi....
Dla małych lv.. no nie wiem zobaczymy. W każdym razie jestem na tak:)
Chcąc otworzyć ten temat zlagowal mi sie internet o_0, widocznie poczul juz radosny usmiech na mojej twarzy widząc P. nick (bez obrazy). Rozmowa z P. konczy sie tym ze albo chce rzucać komórką o ściane, albo spadam z krzesla a co do tematy to naprawde za duzy wplyw ma Administracja i moderatorowie na forum.
Masz dobry pomysł ja np mam teraz 5 poziom i nie zabije 20 poziomu.
Z częstotliwością turniejów też dobre ponieważ jest więcej zabawy i chęci grania.
Falen a co ci to przeszkadza ??? Nie podoba się nie graj i nie pisz na forum.
Ale nie rozumiem o czym tu dyskutowac !? Jest temat, kazdy mowi ,,tak, albo nie" proste? Jak drut.
Regulamin Propozycji napisał/a:
Dział Propozycji nie służy do 'głosowania' czy temat jest na 'TAK' czy na 'NIE'. Ktoś rzuca pomysł - a my nie piszemy czy to się nam podoba lub nie, tylko jakie to niesie ze sobą korzyści, problemy, trudności etc.
Jest dokładnie odwrotnie, więc nie bredź jak nie wiesz.
Nie mówcie, że mu ostra pożałujecie ....
A co do tematu ... mówisz że to nie jest stary pomysł, ale w gruncie rzeczy jest ... dobrze jest jak teraz, każdy turek to "wydarzenie", a tak już by się tak ludzie to nich nie garnęli, bo by im spowszedniały...
@DOWN: szybko ci się argumenty skończyły, skoro takie wymyślasz ... ale ja tylko przytoczyłem regulamin, tak cię to zabolało?
Ostatnio zmieniony przez EdwinOdesseiron 26-01-2009, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawy pomysł mogby wejsc w zycie Mf jak jest teraz to troche trudno wygrac w turnieju jak walczy sie z lvl o 10 wiekszym
A po za tym zapomniałeś o jednym pszedziale
Profesja: Wojownik
Nick: Binox
Level: 997
Wysłany: 26-01-2009, 16:39
Cytat:
grubybenek,
Ciekawy pomysł mogby wejsc w zycie Mf jak jest teraz to troche trudno wygrac w turnieju jak walczy sie z lvl o 10 wiekszym
A po za tym zapomniałeś o jednym pszedziale