Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Areen
27-06-2010, 15:48
Handel na targu :( i błędy GM

Czy zgadzasz sie z graczem Sasori ?
Tak
40%
 40%  [ 13 ]
NIe
59%
 59%  [ 19 ]
Głosowań: 32
Wszystkich Głosów: 32

Autor Wiadomość
ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 03-03-2009, 18:30   

Sasori napisał/a:
mechanizm komputerowy który automatycznie robil by za gm którzy sie nie sprawdzili

Słucham? ; >
Sasori napisał/a:
aa czyli twoim zdaniem musi sie na to zgodzić wszyscy gracze heh nawet połowy graczy nie wie że mamy w tej grze forum

Nie istotne czy ankietę przeprowadzi się na 100 czy 1000 osób - proporcje pozostają podobne. Poza tym ważniejsze są argumenty przemawiające za każdym z rozwiązań, a ta dyskusja z czasem została przeniesiona na wyższe szczeble i na chwilę obecną zapadła decyzja, że pojawią się mechanizmy ograniczające swobodę na targu i uniemożliwienie sporej części przelewów. Jednak trzeba cierpliwie czekać..
Sasori napisał/a:
twoje żałosne drwiny pozostawie bez kometarza

Drwiny? Pisałem to jak najbardziej poważnie. Zresztą, znowu to zrobiłeś: patrz pierwszy cytat z tego postu.
Sasori napisał/a:
zamierzam przede wszystkim :idea: dożyć do gm i wprowadzic spore zmiany w tej grze które uratuja ją prze upadkiem :)

Tomimu nie udaje się motywować odpowiednio Jacka, a Ty tego dokonasz? Trzymam za Ciebie kciuki. Poważnie..
Sasori napisał/a:
no nie wiem czy umiesz czuć przez kąpa ale ironie poznaje się po głosie a nie po literkach :)

A z kontekstu czy po emotikonce nie można (choć w tym drugim przypadku będzie to trudniejsze - nie używam emot)?
Sasori napisał/a:
To ty wykazujesz się wyjątkowym zaślepieniem

Śmiem się z Tobą nie zgodzić. Znam ten projekt nie od dziś i wiem czego można wymagać i jak realne są szanse na wprowadzenie danego rozwiązania.
Sasori napisał/a:
Nie rób mi łaski jak nie masz ochoty to przestaniemy konwersować

Nikomu nie robię łaski. Takich wątków nie zostawia się bez komentarza.

Dracco 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: konkol12
Level: 141
Świat: 3
Wysłany: 03-03-2009, 20:24   

ADIHC1 napisał/a:
Ciebie też odsyłam do istniejących już wątków.

Nawiazałem do tematu ktory tutaj padł wiec nie widze potrzeby pisania o tym na istniejacych juz watkach....

Sasori 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Pawu
Level: 221
Wysłany: 03-03-2009, 21:19   

Jednak należysz do ludzi wyjątkowo kompetetnych :)

chciałbym cię jednocześnie przeprosić za natrętność i zajęcie ci zapewne dużej ilości czasu

Ty i Gm mnietuniema przekonaliście mnie do pewnych swoich argumentów i zdań od tej pory będą inaczej patrzył na gre i nie narzekał na wolontariuszy którzy tutaj charują < tera zabieram sie za jacka :) > Chociaż muszę zaznaczyć
że nie do wszystkich swoich racji jednak wyjaśniliśmy sobie wszystko i nie ma sensu młócić to dalej :) bo bez sensu jest pisać to samo raz jeszcze :) lub schodzić na boczne tory.

Tak wiec zmieniłem co do ciebie zdanie przepraszam cię jeszcze raz za ostre słowa w twoja i mnietuniema strone :)

bardzo dziękuję za rozmowę i miłą konwersacje :) życze owocnej pracy i wytrwałości w grze aby takich jak ty jak najwięcej ;)

[a ja tera magluje Jacusia ]

Temat wyczerpany
zamykamy :!: :mrgreen:

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 03-03-2009, 23:45   

Dracco napisał/a:
Nawiazałem do tematu ktory tutaj padł wiec nie widze potrzeby pisania o tym na istniejacych juz watkach....

A ja odesłałem Ciebie do istniejącego wątku, który już tą kwestię poruszał. Mam tutaj na nowo zaczynać tą dyskusję i po raz n-ty powtarzać to samo?
Sasori napisał/a:
nie do wszystkich swoich racji jednak wyjaśniliśmy sobie wszystko i nie ma sensu młócić to dalej :)

Gdybyśmy się wszyscy ze sobą zgadzali, to świat byłby nudny ; >

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi