Skille to dal mnie są np. umiejętność walki mieczem - im wyższa tym wyższe obrażenia - tak jest w wielu MMORPG, czemu by nie tutaj? Choć rzeczywiście skille często są to właśnie te takie charakterystyczne umiejętności...
a Twoj post beznadziejny i nic nie wnaszacy... nic wiecej -.-
Ukryty_Samuraj, no to wlasnie to bedzie to tylko inaczej nazal^^
Progenitus, fakt ulepszy woja i to bardzo... zalezy ktora wersja zostanie wprowadzona ale po obu magowie sie oburza...
zalezy ktora wersja zostanie wprowadzona ale po obu magowie sie oburza...
3siu, przeczytałeś dokładnie ?!
Bo mam wrażenie, że nie . Streszczę Ci :
Bo rzekomym wprowadzeniu atry dla woja woj bez takiego atry
będzie walił o 50% mniejsze hity niż dotychczas, a woj z atry będzie
walił takie hity jak dotychczas . Wzmocni się tylko na tyle,
że mag będzie miał dylemat czy pakować w atry jedno- czy dwuręczne ;>
A nie zwróciliście uwagi, że woj celowo różni się od maga? Może dodajmy leczenie dla woja, czary nie zużywające magii dla maga (oczywiście z krytykiem) ... tylko po co?
Zaletą woja jest to że nawet początkujący gracz może go jako-tako prowadzić (nawet dość dobrze jeśli załapie o co chodzi). I najlepiej niech tak już zostanie.
Taaak tylko teraz cała gra jest wyważona w ten sposób, że wojownik jest równie silny co mag bez żadnej szkoły, więc tworząc taką szkołe bez zmiany proporcji między bronią wojownikow i magow, to wojownicy zdobyliby przewagę..
Najpierw trzeba byłoby zrobić podział na rodzaje broni.Są przecież tylko jednorączne i dwóręczne . Broń o nazwie Topór jest jedna ,a czy jest jakaś broń co nazywa się Miecz?? Nawet nie ma dla czego robić atrybuty...
Mi się pomysł średnio podaba, ale przecierz każdy powinien mieć równe szanse. Na niskich lewelach 5-8lw o wiele większe szanse mają magowie ponieważ mogą sobie zrobić atrybuty, a wojowie nie mają takiej możliwości.
Tylko wtedy wojowie mieliby znowu małą przewagę nad magami, zadawali by o wiele mocniejesze hity magom.
Darksteel napisał/a:
Najpierw trzeba byłoby zrobić podział na rodzaje broni.Są przecież tylko jednorączne i dwóręczne .
Gdyby takie coś zostało wprowadzone, to nieliczna grupa magów dawałaby rade wojownikom. Zobaczcie przecież jakie zadaje obrażenia mag bez atrów, a jakie woj, dlatego magowie biją atry po to by zwiększyć swój atak.
Woj również może zrobić arty przez co szanse pomiędzy wojem a magiem się wyrównują. A więc teraz pomyśl logicznie czy taka "szkoła" ma sens ?
A ja wiem , Darksteel i Fareli szukaja dawnych propozycji , byle jakich i szukaja kazdego tematu w ktorym moga sie udzielic zeby jak najszybciej wbic jak dla mnie "nic nie wnoszacych" 20 postow.