Jeszcze ten teks " o dziwo ma dużo ranku" piszesz jakbyś był najlepszy w tą grę, a reszta nie umie grać i tylko przez przypadek potrafi zdobyć punkty
Nie zrozumiałeś kontekstu . Zazwyczaj ktoś kto ma nick "jasio123",
prosi o smsy i o pukanie mu w jajko nie jest za dobry przy statach, typowy noobek .
I nagle się okazuje, że ma dużo ranku . Można się zdziwić . Przynajmniej ja bym się
zdziwił ;>
Jelsyn napisał/a:
To lepiej popracuj nad pamięcią, a nie chcesz udogodnień w grze, bo masz z tym problem, bo zmiana avka to jest za dużo jak dla Ciebie
Napisałem "zmiana avka itp" . Zmiana nicku ? Totalna zmiana prezy ? Zmiana avka ?
Udogodnień w grze ? To zwykły komunikat . Udogodnieniem nazwiesz komunikat
o tym, że zostałeś zaatakowany ? Udogodnieniem nazwiesz komunikat,
który pokazuje się przy walce Gracz vs team (można nie zauważyć, że ten ktoś stoi np z 200 lvl) ? Wreszcie udogodnieniem nazwiesz komunikat, który pokazuje się przy
tym jak piszesz wiadomość do kogoś kto ma Cię w ignorowanych ? Toż to zwykłe powiadomienie, nie wiem gdzie w tym przypadku jest tu luksus . Zwykłe powiadomienie,
ot co .
Jelsyn napisał/a:
Chcesz czegoś od admina, a czy wiesz nad czym teraz pracuje tak na prawdę, bo wydaje mi się, że nie, a długie czekanie na update to już tradycja do której każdy zdążył się chyba przyzwyczaić, ten Twój pomysł nie wejdzie raczej za dzień, dwa, tylko ewentualnie przy najbliższym update.
No i co ? Może od razu usuńmy cały dział Propozycje, bo ty wiesz najlepiej czym się
zajmuje admin i nie wolno mu przeszkadzać ? A nawet jeśli ten pomysł nie wejdzie
za dzień, za dwa, tylko ewentualnie w przyszłym update to co z tego ? Chyba zakładając temat liczyłem się z tym, że jeśli pomysł się spodoba to i tak nie prędko zostanie wprowadzony do gry . Także informować mnie o takich rzeczach nie musisz, naprawdę ;>
kactuzz napisał/a:
Każdy powiedział co uważa i nic nikomu do tego.
Tylko, że jak ktoś chcę mieć zjechać równo z ziemią to chyba mogę mieć coś do tego ?
Zresztą po to jest dyskusja, żeby pospierać się o to kto ma rację ?
@DOWN
Ktoś tu mówi, że jest priorytetem ? Przeczytaj jeszcze raz uważnie wszystkie posty .
Zwykle dyskusja w propozycjach opiera się na osądzeniu czy pomysł jest dobry czy zły .
Tyle jesteś na forum i jeszcze tego nie wiesz ?
Ostatnio zmieniony przez Shark 12-05-2009, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Panowie i Panie, ja się z nikim nie kłócę i nie mam zamiaru się kłócić, mówię tylko, że ten pomysł nie jest żadnym priorytetem i na pewno nie wejdzie teraz, ponieważ lepiej aby Jacek pracował nad fabułą gry, a nie zajmował się pierdołami
Takimi pierdołami to się zajmować można jak gra jest w miarę skończona.
Nie chodzi o to kiedy propozycja ma zostać zrealizowana, tylko czy w ogóle ma zostać zrealizowana. Radzę się na tym aspekcie dyskusji skupić (i nie chodzi mi tylko o kactuzza, akurat jego cytat był pod ręką). Propozycja padła i bardzo dobrze - po to jest ten dział.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Mi pomysł się podoba, sam miałem kiedyś taką sytuację, pewien gracz napisał mi na PW o solo, a ja nie mogłem mu odpisać bo dał mnie wcześniej na listę ignorowanych i o tym zapomniał.
Jestem za TAK
[ Dodano: 05-06-2009, 18:21 ]
Pomogło i uprzyjemniło by to gre.
Koleś, a przeczytałeś pomysł w ogóle? Tu chodzi o to, że jak kogoś dodamy do "Ignorowanych" i później do niego napiszemy (a zapomnimy, że mamy go w Ignorowanych) to pojawia nam się komunikat, że nie odp nam dopóki go nie usuniemy z listy.