Dla Waszej informacji wczoraj w ciągu 16 godzin zablokowałem w sumie grubo ponad 300 kont za multi więc i tutaj ostrzegam, że tego typu kont nie będę tolerował na W2. "Zainteresowanym" może się wydawać, że wszystkich kont nie wykryłem ale tak nie jest. Pozostawiłem je byście sami zaczęli działać.
Proponuję iść po rozum do głowy i skasować wszystkie mniej potrzebne konta bo jutro będzie ... "powtórka z rozrywki". Będę prześwietlał wszystkie po kolei konta i ich powiązania. Jest to bardzo czasochłonne i żaden GM nie cierpi "babrać się" w tych wszystkich "zerach i jedynka" ale ja mam czas.
Ps. Zażalenia składa tylko 7% pokrzywdzonych bo wiedzą, że nie maja szans na obronę a Ci co już składają to niech się porządnie do dyskusji przygotują. Nie lubię stwierdzeń typu nie wiedziałem, że nie wolno mieć ...5 kont .
hehe fajny temat ale taki szczególik =] moje multi nie zostały zbanowane =\ na ś2 ... być moze przez to że nie sa używane =]
Czytaj uwaznie
Kod:
"Zainteresowanym" może się wydawać, że wszystkich kont nie wykryłem ale tak nie jest. Pozostawiłem je byście sami zaczęli działać.
Proponuję iść po rozum do głowy i skasować wszystkie mniej potrzebne konta bo jutro będzie ... "powtórka z rozrywki".
Na s3 ostatnio zapanowałą moda na tego typu nicki, z czepo 2 bany poleciały na IP Jakby coś, s3 nie jest bez opieki
Walkmen napisał/a:
Dla Waszej informacji wczoraj w ciągu 16 godzin zablokowałem w sumie grubo ponad 300 kont za multi więc i tutaj ostrzegam, że tego typu kont nie będę tolerował na W2.
Brawo zioms! Tak trzymać. Tę chorobę trza tempic. Bylebyście sie nie wypalili.
OK, chyba nie mam co liczyć na wypowiedź pana admina...
Rupta co chceta ale jak na moje... to to można zamknąć.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
mnietuniema, a co? zaczynasz czuć się niedoceniany? ^^
nie przejmuj się, też jesteś mastah of da ban ; >
ale Walkman i tak chyba kosi więcej kont niż ty na początku
Ależ skąd.... po prostu na początku jest więcej kont do zbanowania, a na dodatek nie ma tyle "głupiej roboty" więc wydajność jest większa... no i s2 uchodził za bardziej zaniedbany od s1, więc i multi tam powinno być więcej. No i [GM] Walkmen z tego co mówił ma więcej, że tak powiem, predyspozycji zawodowo - czasowych do niszczenia stonki
A z czasem multi ogólnie, a więc tym bardziej tych do ubicia - robi się po prostu mniej.
Ja zbanowanych multi nie liczę, ale ktoś kiedyś w dyskusji o grze stwierdził, że gra traci popularność bo jest kilka tysięcy graczy mniej na s1 - nie pozostało mi nic innego jak podziękować, że ktoś policzył ubite przeze mnie multi...
mamy takiego nowego harfkora na mfo ? moze wkoncu userzy zaczna sie bac? ^^ tylko sie nie rozpedz i nie banuj moich multi ^^'
E tam kiedyś to były hardokory, Zahir i Zyga zbanowali połowę top 100 na s1 kiedyś ;D i to były czasy, ale wam życzę powodzenia w banowaniu i udanych łowów, bo za dużo sobie pozwalają internetowi napinacze, robię po 20 postaci i piszą, że grają z całą wsią
Areen, s3 jest bezkarne, tam jest ciągłe przekazywanie kont ;< ciągle można spotkać kogoś, kto ma w prezentacji `zmiana właściciela` , trzeba zrobić z tym porządek
Znajdzie się "anglik", który nie wie co to znaczy GM i umieści sobie w nicku właśnie to słowo i takiego kogoś odrazu trzeba banować? Ja proponuje by takiej osobie wysłać upomnienie lub dziłać wtedy gdy zacznie stosować przekręty...
Jeżeli "gm" ma 1lvl, chociaż się do gry loguje - to go trudno podejrzewać o chęć do uczciwej gry BAN! Jeśli ma wyższy lvl i czyste logi - nakazuję zmianę nicka.