Profesja: Wojownik
Level: 27
Wysłany: 10-08-2009, 20:36
cybershot napisał/a:
Więcej więcej na pewno ; ] Większość niższych lvli dzieli się na dobrych i złych anty ; ]
anty nie "wytępisz" z mf, zawsze byli... było ich mniej... wiecej...
wojo123 napisał/a:
Dla mnie dziwne Hiterzy mieli by za dobrze
dokładnie
Teraz sposobem na tzw: Hiterów (mam na myśli gracza który bierze na hita, nazywany również noobstat'em) są anty... bo wiadomi anty przeważnie ma więcej obrony wiec na hita nie padnie...
Teraz sposobem na tzw: Hiterów (mam na myśli gracza który bierze na hita, nazywany również noobstat'em) są anty... bo wiadomi anty przeważnie ma więcej obrony wiec na hita nie padnie...
No, nie powiedziałbym. Teraz klasyczny np. antywoj to ma tyle wity co zwykła hybryda,
ale nic w inte.
Bardzo ciekawy pomysł to by w ogóle wyzerowało pojęcie ANTY fajnie jakby to było wprowadzone na nową wersję MFO by był CooL. Można by było stać przed miastem i wiedzieć że anty nie wskoczy i cię nie zetnie
to podstawa tej gry, każdy gra jak lubi... jeśli nie lubisz anty to stwórz taką hybrydę żeby nie przegrywała z anty, a taka jest możliwa, bynajmniej na moim lvl to spokojnie