Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:30
Czy niżej można upaść?
Autor Wiadomość
Night Crawler 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 20-05-2010, 14:40   

Cytat:
Czy niżej można upaść?

Można.
zawsze może być gorzej
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.

ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Ostatnio zmieniony przez Night Crawler 20-05-2010, 18:34, w całości zmieniany 2 razy  

michol11
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 111
Wysłany: 20-05-2010, 15:13   

Rada dla minka... (jak dobrze pamietem ze to jest jego postac", zastosuj taka sama taktyke w next turnieju i bedzie po sprawie. :) On zrobił jak zrobił, postąpił to w celu zagarnięcia dla siebie korzysci... Wy tak nie robicie? Np kupujac taniej na targu eq a pozniej je sprzedajac za wyższą cenę, też z myślą o sobie to robicie, wiec blagam was nie piszcie ze on sie nie zachowal dobrze, bo to byla dobra taktyka skoro podziala. To tyle mysle ze closed bylby dobrym rozwiazaniem.

Daniero 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 20-05-2010, 18:07   

Ale wy macie problemy -.- Ja bym na waszym miejscu się popłakał ,bo ranq poleciał i przegrałem ... To tylko gra ,a w turnieju wygrywa najsprytniejszy. Ja dorobiłem się połowy ranq na tym ,że nikt nie wiedział czy z magiem ,czy wojem będzie walczył ,bo z waliłem z gemu i fizyka kiedyś.
To ,że MFO jest takie ,to tylko wasza wina ,bo płakaliście ,że widać mp maga i teraz macie... W sumie ,to nawet fajnie ,że teraz nikt nie wie z kim walczy (w sensie ,że profesja) ,ale wystarczy patrzeć na przeciwnika. Pieniu Cię przechytrzył i dobrze.

XVII07 
Użytkownik

Level: 210
Wysłany: 20-05-2010, 20:24   

można by dać temat oszuści i tyle było by po problemie ludzie wiedzieli by z kim nie warto walczyć, interesów kręcić taka prosta "czarna" lista.

Dyzgrafia... jest męcząca...

michol11
Użytkownik

Wysłany: 20-05-2010, 20:38   

XVII07 napisał/a:
można by dać temat oszuści i tyle było by po problemie ludzie wiedzieli by z kim nie warto walczyć, interesów kręcić taka prosta "czarna" lista.

Ale zauważ, że w tym momencie ta sytuacja tyczy sie turniejów, gdzie walki są losowe, z danymi graczami:) Wiec trudno mówić, by ludzie specjalnie nie dochodzili z ihc powodu do turnieji, chociaż wydaje mi się, że lepiej takie rozwiązanie niż żalenie sie na nich na forum.

Albo sie ryzykuje z myślą, że można na kogos takiego natrafić, albo w ogóle sie nie walczy, bo narzekanie nie ma w tym przypadku najmniejszego sensu, jest to obrana taktyka, do której nie powinno sie mieć pretensji, każdy gracz gra jak chce, tak samo można wyzywać ludzi, że siedzą na tych 230 lvl i ciagle nie walcza by tylko w trukach w tej grupie walczyć, to też nie jest "honorowe", bo można stwierdzić iż wykorzystują luki w grze i żerują w tej grupie:)

SaKe 
Użytkownik

Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 20-05-2010, 20:40   

Daniero napisał/a:
Ja bym na waszym miejscu się popłakał ,bo ranq poleciał i przegrałem ...

Aha, czyli dlatego mnie zablokowales po tym, jak Cie zlapaplem na mapie? A ja sie tak dziwilem. Myslalem, ze to tylko rank.

michol11 napisał/a:
bo to byla dobra taktyka skoro podziala.

Jak widze uczciwosci nie ma po co uczyc.

Zrozumcie, ze nam nie chodzi o placz, bo ktos przegral-rank da sie odrobic.
Nam chodzi o fair play i zdrowa rywalizacje!
To jest cos, co nas zatrzymuje przy tej grze!

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

XVII07 
Użytkownik

Wysłany: 20-05-2010, 20:44   

wiadomo coś ma plusy i minusy nikomu nie dogodzisz ;> walki w turkach są niby losowe ale da się jakoś tam wiedzieć z kim się powalczy ( trochę trza pomyśleć) a co do 2 części twojej wypowiedzi to nie prawda tak grają ich postać taki mają pomysł na grę siedzieć na lvl i trzepać mfy za turki tak samo robią ludzie co grają na ranq siedzą w 1 przedziale i trzepią go, chyba im nie zabronisz :P ;>

Aquagen 
Użytkownik

Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 20-05-2010, 20:52   

Ale z was cegiełki ;)

Sejk i reszta tłumaczy że skoro to taki hajt level i jest tam mało graczy, to czy właśnie ci gracze nie powinni uczyć nowych graczy grać fer plej? Przecież te wszystkie nupstatki o które ostatnio była rzeź, narodziły się na 50-60lv, potem przeszło na low. Skoro H-lvl walczą w ten sposób, to nowi starają się robić to co oni, dają sobie 2x +1 tyle magii/siły, w profilu pisze wojowniik/mag a biją z przeciwnej profesji. Sam znam kilku takich, którzy to stosowali ;P I to tyle. Wygrywa ten który jest sprytny ;) I nic na to nie poradzicie :P

Levusek 
Użytkownik

Level: 182
Wysłany: 20-05-2010, 21:50   

Daniero napisał/a:
To ,że MFO jest takie ,to tylko wasza wina ,bo płakaliście ,że widać mp maga i teraz macie...

Przywrócenie widoczności, ile MP ma przeciwnik uniemożliwi przekwalifikowanie się maga na wojownika ;>

Ale z drugiej strony nadal będzie można się przekwalifikować z wojownika na maga, choć uważam, że wykluczenie choć jednej z tych opcji byłoby krokiem do przodu.

Piszę poprawnie po polsku.

michol11
Użytkownik

Wysłany: 20-05-2010, 22:44   

SaKe napisał/a:
michol11 napisał/a:
bo to byla dobra taktyka skoro podziala.

Jak widze uczciwosci nie ma po co uczyc.

SaKe napisał/a:
Daniero napisał/a:

Aha, czyli dlatego mnie zablokowales po tym, jak Cie zlapaplem na mapie? A ja sie tak dziwilem. Myslalem, ze to tylko rank.

Sax, chcesz mnie uczciwości uczyć, torche sobie za dużo pozwalasz sugerując, że nie jestem uczciwy. Nie mam wysokiego lvl i szczerze CI powiem ze nei chce mieć, wole grac na s3 na tych low lvl, i walczyć, niż sie męczyć na wysokim poziomie, gram w ta gre pare lat z przerwami, ale gram, jakos mnie nie ciagnie do nabijania high poziomów, ale nie sugeruj ze nie jestem uczciwy.

A sam popatrz na siebie, to tez nie bylo w zasadach fair-play skoro go złapałeś, troche inteligencji by sie przydalo, bo sie osmieszasz w tym momencie, wkurzyles mnie tak przy okazji mowiac.

Daniero 
Użytkownik

Wysłany: 20-05-2010, 22:47   

SaKe napisał/a:
Daniero napisał/a:

ehh... Staty na bossy ,a ty nie rozumiesz "NIE"

A co to tego z tym ,że jednych (z maga na woja) by się pozbyło ,to nie prawda ,bo jak założysz Legendarny Pierścień ,to masz +2700mp

XVII07 
Użytkownik

Wysłany: 21-05-2010, 00:16   

Daniero napisał/a:

A co to tego z tym ,że jednych (z maga na woja) by się pozbyło ,to nie prawda ,bo jak założysz Legendarny Pierścień ,to masz +2700mp

Pierwsze trzeba go mieć ;> mało kto go ma więc raczej lipa. Jednak powrót widocznego mp na profku był był wiadomy z kim walczysz.

SaKe 
Użytkownik

Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 21-05-2010, 13:35   

michol11 napisał/a:
wkurzyles mnie tak przy okazji mowiac.

Trzeba przeciez zachowac dystans do gier.

michol11 napisał/a:
Sax, chcesz mnie uczciwości uczyć, torche sobie za dużo pozwalasz sugerując, że nie jestem uczciwy.

Po pierwsze, byloby mi niezmiernie milo, gdybys pisal MOJ nick.

Po drugie, nie napisalem, ze jestes nieuczciwy, tylko, ze nie ma po co Cie uczyc uczciwosci-jestes swiadomy, ze to 2 rozne rzeczy?

Daniero, ciekawe jest to, ze gdy pisalem przed tym, jak robiles staty na bossy, a takze po tym, jak podobno wrocilem do walk nie chciales walczyc ;]

michol11 napisał/a:
to tez nie bylo w zasadach fair-play skoro go złapałeś

Jestem tego swiadomy, ale to byl uptade, ludzie biegali, zobaczylem goscia na polu to zaatakowalem, taka reakcja. Dla wytlumaczenia (chociaz nie musze sie tlumaczyc) tylko dodam, ze takze mialem staty na bossy i eq na hybryde, wiec jako tako walka nie byla az taka nie-fair.

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

bartoloni 
Użytkownik

Nick: BartoMFO_lev
Level: 329
Świat: 3
Wysłany: 21-05-2010, 13:53   

ja proponuje zamknięcie teamtu ;) :twisted:
co się stało to się nie odstanie ;p :-P
moze i nie było to fair , ale jak jesteś lepszy od niego to się odegrasz w nastepnym turku ;) :grin:

Daniero 
Użytkownik

Wysłany: 21-05-2010, 15:55   

SaKe ja wtedy miałem eq na maga ,a ty byłeś wojem (albo na odwrót ,a gdy chciałem walczyć ,to ty cały czas miałeś za mały lvl i nie trafiałeś w mój przedział)

Poza tym po co jest ten temat ? To nie pierwszy raz jest taka sztuczka w turnieju ,tylko ,że teraz to było w przedziale do 260lvl ,a wcześniej było do 230.

A gdyby powróciła widoczność mp ,to by było fajnie ,bo łatwo mi by było obliczyć atak maga i będzie widać ,czy to anty i hiter ,czy coś innego ;]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi