Pieniu, nie mam pojęcia czego chciałeś tym dowieźć, może tylko to
że jesteś kompletnie beznadziejny. Pomijam już Twoje akcje typu
ustawianie anty pod przeciwników ale teraz już miarka się przebrała ..
Dla nie wtajemniczonych koleś dzień przed walką wpakował kilka
punktów w magię, po czym na moment przed rozpoczęciem rozdał
wszystko w siłę.
Nie wiem jak to nazwać, ale zasadą "po trupach do celu" nic nie osiągniesz
poza pseudo szacunkiem .. Z czasem zobaczysz, że coraz więcej ludzi
się od Ciebie odwróci
A teraz modki wiecie co ze mną zrobić
Chyba, że temat może zostać jako "czarna lista graczy"
Ostatnio zmieniony przez Crypton 20-05-2010, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Chłopie to jest tylko gra, nie musisz robić topicu dlatego że przegrałeś
nie zrobiłem tematu dlatego że ktoś stracił parę liczb w profilu ..
kto jak kto ale ja do tego mam dystans. chcę tylko pokazać
co internet potrafi zrobić z człowieka
Forum chyba jest takim miejscem, na którym można poruszać
tego typu tematy
To trochę niesprawiedliwe żeby aż tak kantować i to na takim lvlu. Chociaż sam pamiętam że tak mi proponował Pieniu przed jakimś Turniejem zrobić ale tak nie chciałem bo to trochę brak szacunku do drugiej osoby i chęć wygranej za wszelką cenę.Zawsze myślałem że jak już ktoś wbije taki duży lvl to jest to jakiś gracz z kulturą który nie kantuję i gra sprawiedliwie i dużo takich graczy jest na 200+ np.Ivan ale jak widać co raz więcej graczy dobija taki lvl i robi się "mały Lagdenburg" pod Ozaroth jak wiecie co mam na myśli.
A tak na malutkim marginesie to nie jest konto Cryptona ;p
Zawsze myślałem że jak już ktoś wbije taki duży lvl to jest to jakiś gracz z kulturą który nie kantuję i gra sprawiedliwie i dużo takich graczy jest na 200+ np.Ivan
A Ivan dawal Ci walke ze mna? Pewnie nie. To go popros, chyba, ze juz wygasla. Rewnazowa-bedzie wiedzial o co chodzi.
Od: Killerus89 [Odpowiedz] 18.05.2010, 20:04:55 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
dzięki za walkę;)
Od: Killerus89 [Odpowiedz] 18.05.2010, 20:07:21 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
zero to może ty jesteś
trzeba myśleć i kombinować.
a wygrałem normalnie
Od: Killerus89 [Odpowiedz] 18.05.2010, 20:07:21 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
zero to może ty jesteś
trzeba myśleć i kombinować.
a wygrałem normalnie
Pozwolę, że zacytuję słowa Stanisława Lema:
Cytat:
Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów
Nie rozumiem, czemu ludzie się tacy urodzili
_________________ Piszę poprawnie, po polsku
Każdy wie kiedy zrobił pierwszy krok, lecz nikt kiedy zrobi ostatni...
To samo spotkało mnie http://w1.my-fantasy.net/...0507&vid=286625 niestety jest już to zjawisko powszechne dlatego mój udział w tej grze z dnia na dzień wygasa dopóki nie zmieni się mentalność graczy bo wiecie ja zawsze myślałem ze walczy się po to aby udowodnić coś komuś i przede wszystkim sobie samemu " Tak ! Jestem lepszy " a nie " Mam cyferki bo jestem zerem i walczę podstępem" co innego mieć cyferki i grac uczciwie
Zrozumcie tez ze to co tam zyskujecie tracicie szybciutko bo nie każdy da się złapać na coś tego typu dwa razy...
Pamiętacie jak śmialiście się z ludzi którzy narzekali na hiterów? Teraz jest taka sama sytuacja, tylko że narzekacie, że ktoś sobie znalazł taktyke, żeby wygrywać większość walk. To wasza sprawa, że ubieracie się na anty, musicie liczyć, że nie wygracie z każdym. A czy to podstęp ? Być może, dla mnie to poprostu wykorzystanie systemu gry dla swoich celów, ani nie ma tu naruszenia regulaminu, ani niczego innego. Skoro to taka zajebista taktyka, że przegrywacie, to zacznijcie ją stosować. Po za tym teksty typu " jesteś załosny, czy mozna nizej upaść" w kontekścię przeglądarkowej gry mmo brzmi troche dziecinnie.
także tejk it izi panowie bo to tylko gra
Ostatnio zmieniony przez Lag 18-05-2010, 22:07, w całości zmieniany 1 raz