Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:12
sw5 runda 3
Autor Wiadomość
PoneXis 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: PoneXis
Level: 23
Wysłany: 10-07-2013, 11:34   

LemonaDe napisał/a:
Mam pytanie do Admina. Czy jest możliwość, aby następny awans był na 80 poziom, a nie 77? Bo nie bedzie można kontynuować fabuły, jeśli to będzie 77 poziom. A nie wiadomo też, czy do następnego awansu nie zabraknie czasu.

To jest świat PvP. Na fabułe możesz grać na innych światach. 20% to 20% ;)

LemonaDe 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: LemonaDe
Level: 199
Wysłany: 10-07-2013, 11:56   

Pytałem admina, nie Ciebie :)

dunio
Użytkownik

Nick: herkules20/LireaQ
Level: 200
Wysłany: 10-07-2013, 12:07   

Nie wiem jak wam ale mi zasady na s5 sie nie podobaja bo to nie jest serwer pvp.

Jesli chcesz Tomi aby osoby ktore wygrywaja byly zasluzone to ja bym zmienil kilka rzeczy :

-Jedno miasto ethernia z zakazem wejscia pod wodospad kazdy bedzie mogl kazdego zlapac nie ma uciekania
-Maksymalny czas spedzony w miescie 5h po czym wyrzuca konto nawet jak jestes offline jak Cie ubija to wracasz do miasta
-miksy za free i eq

I to bylby swiat pvp a teraz ? zrobilem fabule moge biegac po piaskach i uciekac do chochlikow na poziom2 wiec zrobie anty i bede bil nonstop pvp ale nie chce mi sie tak grac

Coni
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 10-07-2013, 12:21   

Cytat:
Vist0 - już od pewnego czasu zauważyłem, że twoje posty nic nie wnoszą do tematu, chcesz sobie nabić ich jak najwięcej?

No pewnie.

Bla bla bla bla bla ;)

smiercionosny
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2013, 13:12   

fakt, dobrze by bylo zeby eq bylo darmowe na kazdy lv i dla kazdego, tak samo z potkami, i tak chodzi o same walki a co za tym idzie niech kazdy ma te same szanse, a nie ktos nie ma kasy=eq=pada w walkach, wiadomo ze z walk duzy wypada golda ale eq tanie nie jest, po tej rundzie jak bedzie 90+ sami sie o tym przekonamy;]

Qwiker 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 55
Wysłany: 10-07-2013, 13:30   

Wiadomo, że serwer PVP powstał tylko dla zarobku (zresztą się nawet nie dziwie, bo mfo2 upadało przed powstaniem s5). Jak zrobicie, że każdy ma równe szanse, to nikt nie kupi mf na złoto,ruchy itp. Więc nie będzie zarobku, oraz najprawdopodobniej wycofany zostanie bitcoin z nagród do najbardziej motywuje graczy kupujących mf (nie będę wymieniał po nickach, ale kilka osób resa się nawet do 6-7 razy dziennie, i pewnie to oni zasponsorowali Jackowi i Tomiemu Hawaje :D ). W takich grach nigdy nie ma równej rywalizacji więc trzeba się z tym pogodzić.

Illusion 
Użytkownik

Nick: Legendarna Elita
Level: 51
Świat: 3
Wysłany: 10-07-2013, 15:49   

dunio napisał/a:
Nie wiem jak wam ale mi zasady na s5 sie nie podobaja bo to nie jest serwer pvp.

Jesli chcesz Tomi aby osoby ktore wygrywaja byly zasluzone to ja bym zmienil kilka rzeczy :

-Jedno miasto ethernia z zakazem wejscia pod wodospad kazdy bedzie mogl kazdego zlapac nie ma uciekania
-Maksymalny czas spedzony w miescie 5h po czym wyrzuca konto nawet jak jestes offline jak Cie ubija to wracasz do miasta
-miksy za free i eq

I to bylby swiat pvp a teraz ? zrobilem fabule moge biegac po piaskach i uciekac do chochlikow na poziom2 wiec zrobie anty i bede bil nonstop pvp ale nie chce mi sie tak grac

wtedy MF'y będą kupowane tylko na resy, nie opłaci im się, oni nie zrobili tego dla nas, a dla dobra własnej kieszeni, a to spora różnica.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 10-07-2013, 17:34   

Cytat:
Jest również mnóstwo sposobów na zdemaskowanie graczy grających pod innym IP.

Sprawdzając każdego gracza i każde logowanie z osobna? ;)

Poza tym animizacja nie jest zabroniona regulaminem.

Cytat:
gemy jednak gdzieś się kupuję i sprzedaję

Dodać do sklepu gemy na każdej gwiazdce.

Illusion 
Użytkownik

Nick: Legendarna Elita
Level: 51
Świat: 3
Wysłany: 10-07-2013, 21:15   

w sumie można i tak

CrazyBoy 
Użytkownik

Nick: FR3AKYLOG1C