Wysłany: 13-03-2007, 18:51 Propozycja dokładniejszego wyszukiwania rzeczy na targu
Witam. Mam nadzieję, że nie było już takiego teamatu. Jeśli był to sorry. Napewno wielu z nas szukało odpowiednich rzeczy na targu odpowiadającem jakiejś statystyce. Może by wprowadzić coś takiego jak: WYSZUKIWANIE RZECZY Z ODPOWIEDNIMI STATYSTYKAMI?? Chodzi o to, że jak ktoś jest speederem to klika tą funkcję i wybiera SZYBKOŚĆ i pokazuje mu najlepsze rzeczy z szybkością. Zapobiegło by to długiemu szukaniu. Proszę o rozważenie mojej opini i od razu mnie nie banować. Proszę o komentarze
wyszukiwanie jest bardzo dobre ja bym bardziej proponowal zrobic encyklopedie w ktorej bylyby wszystkie bronie i tarcze i wszystko poza przedmiotami kluczowymi nie zdradzao by fabuly a kazdy by sobie zaplanowal taktyke jak rozlozyc staty itp
No tak, ale na przykład na bossów? Jak ktoś chce się uzbroić na bossa maga to chyba nie weźmie rzeczy na magów? A tak to szybko by znalazł odpowiednią rzecz. Albo chociaż wprowadzić coś takiego jak SORTUJ ROSNĄCO/MALEJĄCA RZECZY Z OBRONĄ/INTELIGENCJĄ/ATAKIEM itd.
No tak, ale w encyklopedii będziesz miał WSZYSTKIE dostępne przedmity w grze, a na targu będziesz miał pokazane rzeczy dostępne na targu. Może tak by się [gm] wypowiedział??
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 15-04-2008, 14:24
Jak dla mnie EQ jest na tyle... mało na dany lvl że nie ma raczej szans coś przeoczyć. Poza tym pewne jest że jak szukasz czegoś z dodatnią szybkością wpiszesz "buty", z defem "zbroja" itp.
Moim zdaniem zupełnie niepotrzebne
Jak ktoś chce coś kupić to znajdzie sam ^^
Od czego są poradniki i różne fora?
Tam można się popytać,zresztą na Portalu
jest chyba spis całego EQ
Cytat:
Wysłany: 13-03-2007, 19:09
Ostatnia wypowiedź została wtedy napisana
siedlar napisał/a:
Wysłany: Wczoraj 17:14
Szukaj na targu a znajdziesz
O tak ;>
Nie ma to jak odświeżać tematy sprzed roku ;>
hehe, jeśli Ci na czymś zależy to wiesz jak sie to nazywa i wpisujesz to w wyszukiwarce na targu.(jest wiele poradników, gdzie są opisane wszystkie bronie)
więc: dla chcącego nic trudnego.
Profesja: Wojownik
Nick: Shadow
Level: 166
Wysłany: 15-04-2008, 17:16
A mi to Lotto... Wpisujesz co chcesz i znajdujesz to bądż nie:/ Poco komu dodatkowy klopot, jak mozna na chacie spytac co jest najlepsze dla danej profesji...
Co by dąło wprowadzenie takiego syfu?? Masz 40 lvl, a wiadomo, że żeczy na 100lvl sa lepsze. No i załużmy, że wbijasz prędkość. I lecisz rzeczy od 1 lvl, albo od XXXlvl. I co robisz?? A w wyszukiwarce jest funkcja na poziom przedmiotu. Czyli wrzucasz swój lvl, wybierasz uzbrojenie, i masz wszystko na swój lvl. Stanowczo nie!
Ja bym wolał aby dodano możliwość w wyszukiwarce wpisania nicku licytującego/sprzedającego.
A to co ty proponujesz to się nie opłaca. Jeżeli chcesz coś to wpisujesz i masz ;> Twój pomysł na nie.