Profesja: Mag
Nick: Toshibas
Level: 25
Wysłany: 04-05-2007, 21:48 Pogromcy bossów
Mam taką pewną propozycję, czasem jak mi się nudzi albo czekam na aukcje na wygranie czegoś i mam parę minut czasu to chcę się przygotować do bossów ale nie wiem czy dam radę, poprostu moja propozycja dotyczy tego aby można było w wyszukiwarce sprawdzić np.
Pokonanie Gargulca Lvle 36-40
I wyswietlała by się lista graczy którzy pokonali tego bossana danym lvlu
Bardzo przydatne uważam iż mógłbym sprawdzić czy dam mu radę na mniejszym bądź równym a juz na pewno wyższym poziomie myślę że zaakceptujecie bo to przydatne
No tak......ale nie znasz statów tego gracza więc chyba nie bardzo będziesz mógł ocenić swoje szanse z bossem.
Dokladnie i tak nie bedziesz wiedzial jakie on mial staty a bossow w kazdej chwili mozesz se zobaczyc w czyjis logach Ale hm... jak by komus chcialo sie taka wyszukiwarke zrobic to czemu nie
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
Wysłany: 05-05-2007, 09:32
Tak ale każdy dobry gracz który się zna na tej grze po walkach z bossami i zakupionym ekwipunku może średnio w 50-60% zdemaskować staty mi się to zawsze udaje i patrzę też na ranking gracza
Można by to wprowadzić ale usunąłbym jedna pozycje: Profesja, bo nie wiadomo czy ktos jest mag czy woj, na przykład niektórzy woje walą Rapsa z ognia bo lepsze ciosy. Ale reszta może być.
Na Tak 75%
Myślę osobiście,że ten pomysł nie ma najmniejszego sensu,argumenty są przedstawione już wyżej,każdy ma inne eq,statystyki,Gemy i mikstury,wszystko zależy od ciebie w jakim stopniu przygotujesz sie do walki...
Wysłany: 05-05-2007, 15:44
Aquazz ty jestes jakis malo inteligenty pomimo tego co piszesz chcesz byc madry a ci sie nie udaje nie chodzi oto aby sprawdzic czy identycznie zjade bossa jak ktos tylko wyciagnac srednia nawet arytmetyczna na jakim lvlu sie go jedzie i czy wielu osobom idzie gladko a wielu ciezko z danym bossem gram dlugo w ta gre i wiem ze nie ma az takiego rozrzutu w lvlach pokonywania bossow tylko niektorym czasem sie nie chce tego robic z byt wczesnie OMG czytaj ze zrozumieniem
Level: 999
Wysłany: 05-05-2007, 16:37
I znowu ... Najpierw gra do końca! Popatrzcie masz problem z bossem i znasz jakiegoś dobrego gracza i patrzysz na którym on pokonał bosa itp. Najlepjej sprawidzić kilku dobrych graczy na którym pokonali lvl bosów i juz ... Sam mozesz wyszukać np. 36-40 i patrzysz w logi ... Mieliśmy odciążyć serwer , a nie go znowu obciązać!!
NIE!