Popieram pomysł, uważam że będzie to przydatne ale narazie są dużo ważniejsze sprawy do zrobienia (fabuła, itp.)
Mimo że osobiście mnie ta sprawa niezbyt interesuje (nie interesuje się tym kto mnie przebił tylko o ile) ale jednak popieram i mam nadzieję że zostanie kiedyś wprowadzone do gry.
Popieram pomysł, uważam że będzie to przydatne ale narazie są dużo ważniejsze sprawy do zrobienia (fabuła, itp.)
Mimo że osobiście mnie ta sprawa niezbyt interesuje (nie interesuje się tym kto mnie przebił tylko o ile) ale jednak popieram i mam nadzieję że zostanie kiedyś wprowadzone do gry.
A myślisz, że admin nie ma już całej fabuły??
Co do pomysłu, ja jestem na nie no bo po co mi profil gracza?
Wolałbym żeby pisało w jakim miescie ta aukcja sie odbywa bo ja czasami licytuje rzeczy w 3 miastach naraz i niewiem do którego mam leciec by przebic
Nie bądźcie tacy pesymiści Pamiętacie jak ostatnio napisałem temat o wyświetlaniu czasu blokady dołączenie do teamu i admin go po KILKU GODZINACH wprowadził?
Uważam że to jest niepotrzebne. Średnio mnie interesuje kto mnie przebił. Ważne jest o ile i w którym mieście...
Jak mi wytłumaczycie po co ten pomysł miałby wejść w życie, to może zmienię zdanie.