Podczas następnego ulepszenia przydało by sie rozbudować możliwości prezentacji
Co o tym myślicie ??
Mnie już osobiście denerwuje te małe okienko z suwakami
Więc robie w czystym HTML ale po wklejeniu kodu ucina znaczniki takie jak "<table>"
i jak chce coś poprawić to potem nie wiem czego szukać
Więc był bym za tym by powiększyć notatnik prezentacyjny i zostawić standardowe opcje HTML(najczęściej używane), ewentualnie można by dodać obsługę javascript
Tak to ja proponowałem by prezentacje trochę ograniczyć ^^
Przecież nie jest to strona domowa tylko krótkie przedstawienie swojego profilu.
Pierw niech Admin wprowadzi pomoc przy prezentacjach(pkt7 )
<table>? Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jakie dane tabelaryczne można chcieć umieścić w prezentacji, żeby znaleźć tam zastosowanie dla tego znacznika...
Jedyne co w moim przekonaniu jest sens dodawać do prezentacji to generyczne znaczniki strukturalne (<span> i <div>) i obsługę stylów, ale nawet to jest już zbędnym dodatkiem.
Swoją drogą temat sprzed pół roku... Choć może warto go było odświeżyć (a może nie ;>)
Właśnie prezentacja powinna być tylko takim dodatkiem do postaci, opis postaci, lvl, przyjaciele w grze, oferty targowe itp. a nie osobną stroną www o twojej tematyce