Wysłany: 24-06-2007, 20:37 troche o leczeniu w czasie walki
Doszlo do tego ze nawet najlepsze staty nie maja szans nie majac dobrego sprzetu.. i kazdego mozliwego rodzaju miksturek... gracze silniejsi maja z reguly duzo wiecej kasy niz ci ktorzy sa slabi.. gdyz ci slabi czesciej przegrywaja... a wiadomo ze dokupienie wyzszego levelu miksturek na targu jest kosztowne.
A teraz do rzeczy.Chcialem zaproponowac zeby w czasie walki moznabylo miksturka wyleczyc sie tylko 6 - 7 (to zalezy od admina) razy w czasie walki, niezaleznie od tego ile posiada sie rodzajow miksturek.. a takowy pomysl gdyz gracze biedniejsi ktorych nie stac na lepsze miksturki sa tak jakby gorsi...
hmm.. a pomysl teraz.. czemu jest tyle przekretow na targu? bo ludzie nie maja kasy.. a nie wszyscy maja znajomosci... ja akurat nie am z tym problemu...
po co komu remisy.... a co to za gra jak o wygranej decyduje majatek.. najwazniejsze powinny byc staty a za niedlugo one tutaj w ogule nie beda sie liczyc.. a tak na marginesie... kasy mi nie brak.. ale tyle kasy wyrzucam na te miksy ze za to kupilbym se gemy.. albo lepszy sprzet..
nie umiesz zdobyc kasy ? Twoj bol ... skoro Ci nie brak to czemu nie masz najlepszego eQ i gemow ... sposobow na zdobycie Gold'a jest od zarabania wiec nie jeczec tylko myslec g:/ ja np dzis na aukcjach samych item'ow (0 gemow) dzis zarobilem 10 kk ... MF to gra dla myslacych jak nie umiesz myslec to idz do lekarza -.-
ehh... jeszcze raz mowie.. kase mam.. sprzet tez.. ale nie zawsze najlepszy bo musze wydawac kase na miksturki.. bo bez nich nie przezyje.... ty jestes na wyzszym levelu wiec duzo miksturek nie potrzebujesz.. eliksiry... miksy rege... i mysle ze to tyle... a ja mam 30 lev i musze uzywac 3 rodzajow miskturek... bo inaczej nie przezyje zbyt dlugo...
ehh.. widac na tym forrum same 100 levele i mysla tylko o sobie... nizsze levele sie dla nich nie licza.... jak byscie zaczynali od nowa to bez przekretow raczej dlugo byscie nie pociagneli.. ale mniejsza z tym .... do nikogo tu nie dotre..... nara all.. zamknijcie ten temat
wiadomo ze kasa sie znajdzie.. ale nie na wszystko... zawsze na cos zabraknie... a wszyscy ktorzy graja dla ranku i nic poza tym... zawsze maja przekrety... ja zawsze musze sobie radzic bez przekretow.. bo niemam takowych znajomosci... x]
Nie wiem po co na niego tak naskakujecie to jest tylko propozycja. Ja tam sie w ogóle nie lecze więc mi to wszystko jedno.
Ale też fakt na początkowych lvl jest niesamowicie trudno bo trzeba kupować te uzbrojenia typu ogromny topór za 24000 (14000- 20000 na targu). No w prawdzie jest dużo sposobów na zarabianie ale to TYLKO na wyższych lvl. Także nie wiem co low-lvl mają sprzedawać, żeby kupować mixy lv2 po 20000-80000G. Ale ja mam na to sposób. Jak mixy lv1 są już za małe żeby cię wyleczyć no to exp na potworach dopóki nie dojdziesz do Eliar albo nie zakupisz. Przynajmniej zarobisz troche kasy. Ale jakby to wprowadzono no to zwycięstwo by zależało od tego kto pierwszy zaatakuje.
50/50
_________________ Naruto Fan. Naruto Rox. Naruto RlZ