Pewnie wielu z Was tak i ja, mieliśmy okazje przeczytać coś niemiłego na czacie team'owym...
Nie chcecie tego czytać a dana osoba dalej wypisuje tam jakieś bzdury, więc wpadłem na pomysł może głupi może nie... Żeby można było ignorować osoby, które są bardzo natrętne...
Ignorować mógłby "Szef" lub "Wszyscy z drużyny" Wtedy ułatwiło by Nam grę oraz byśmy tracili mniej nerwów no chyba ze lubicie spory ale to 2ga strona medalu
Co Wy na to ?
P.S. Sorki, jeżeli był taki temat
P.S.2. Każdy swój głos można by było uzasadnić (napisać dlaczego tak lub dlaczego nie)
Ostatnio zmieniony przez Msonic 19-07-2007, 18:23, w całości zmieniany 2 razy
Takiego tematu raczej nie było.
Myślę, że to może się przydać... nieraz jakieś lolki piszą na czacie drużynowym
denerwując innych
Ignor jak najbardziej potrzebny
Lepiej by chyba było gdyby wszyscy członkowie teamu mogli dawac takiego ignora.
Co do pomysłu jestem za !
Jak wspomniano po co tracić nerwy na takie osoby.
Ignor i po sprawie.
Jak wygląda np. jeden team z top 10 , który na czacie ma wyzwiska nieproszonego gościa ?
Dlatego pomysł jest bardzo dobry
no jestem ZA z powodów wymienionych wyżej ale czy jest to takie potrzebne przecież można ignorować ludzi (nie chodzi ten przycisk ) Ale ogólnie mi sie podoba
Wysłany: 19-07-2007, 18:34
NA tak czesto jak bylem w teamie jak wygrywalismy to byly niemile slowa i na czacie teamowym i na publicznym wiec za wprowadzeniem
całkiem niezły pomysł.
zawsze będę za ograniczeniem wyrażania negatywnych emocji w grze ^^
jedyny problem, to powiększenie bazy danych o 1 pole (o ile to jest problem )
Ja jestem za. To bardzo denerwujące jak 5 level pisze na czacie teamow leveli 100+ teksty typu "moge do teamu?". I tak co 5 minut. W takich sprawach ignor dużo zdziała
Level: 194
Wysłany: 20-07-2007, 07:04
Na TODO jest taki motyw: PW do drużyny (niestety niepotwierdzony) ale jeżeli to będzie wprowadzone to pomyślałem, że czat drużynowy mógłby być tylko dla drużyny. Wtedy na PW do drużyny można ustawić ignora i problem z głowy A jeżeli to nie będzie wprowadzone to jestem za wprowadzeniem tej propozycji.
Na tak, ile razy tak było że ktoś bluzgał na czacie mojej druzyny..., albo low lvl z rankiem dennym prosił o przyjecie do druzyny... NIe ma rady na noobków. Pomysł jak najbradziej popieram