Wysłany: 31-07-2007, 11:23 Zaproszenia w prywatnych turniejach :)
no to tak
jeśli organizujemy jakiś większy turniej to zawsze zapraszanie trwa xxx godzin ... trzeba po
kolei wpisywać nick każdej osoby i klikać 'zaproś' według mnie można by to ułatwić
wprowadzając takie coś :
szukamy sobie osób spełniających Nasze 'wymagania' . Jeśli chcemy kogoś zaprosić
'zaznaczamy' go i klikamy zaproś . Wdg mnie ułatwi nam to życie i proszę nie pisać
komentów typu : 'ja nie robię turniejów więc na nie' etc.
Wysłany: 31-07-2007, 11:26
Świetny pomysł!
I jeszcze do tego włączyć funkcję dodawania nagród powyżej określonej liczby członków (pomysł Justice/crypton)
Peja pomysł świetny.. zaznacz i klick i zaproszenie grupowe a nie nick gracza i zaproś..
Na Tak..
o i jeszcze jedno nie którzy gracze robią turnieje a potem kasują konto.. proponuje ,żeby 3 tygodnie od stworzenia turnieju turniej sam sie rozpoczynał..
Ostatnio zmieniony przez Cornel 31-07-2007, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Shakal [Usunięty]
Wysłany: 31-07-2007, 11:29
Za wprowadzeniem ulatwilo by to organizatorom prywatnych turniejow
No no Peja Dla mnie Super, przyda mi się kiedy będę robił turniej
Cytat:
o i jeszcze jedno nie którzy gracze robią turnieje a potem kasują konto.. proponuje ,żeby 3 tygodnie od stworzenia turnieju turniej sam sie rozpoczynał..
tego nie bardzo rozumiem. Możesz rozjaśnić?
to jest dokładniej opisane w tym temacie oby przy upie wprowadzili bo to jest naprawdę męczące i mozolne
Werto ktoś stworzył turniej i np. zaprosił 60 graczy ale sam skasował konto i ten turniej cały czas jest nie rozpoczęty bo nie ma kto tego rozpocząć master-turnieju skasował konto kto rozpocznie jak nie on.. ?
Werto ktoś stworzył turniej i np. zaprosił 60 graczy ale sam skasował konto i ten turniej cały czas jest nie rozpoczęty bo nie ma kto tego rozpocząć master-turnieju skasował konto kto rozpocznie jak nie on.. ?
Genialnie ... w ostatnim czasie robiłem turniej i zaproszenie 600 osób zajęło mi 3-4 godziny,
z czego doszło 5 procent. Nie polecam tego robić w upalny dzień, ponieważ można dostać ...
zdenerwować się.
Peja napisał/a:
jeszcze można by dodać guzik 'zaznacz wszystkich' nie pomyślałem o tym wdg mnie pomysł łatwy do wprowadzenia a znacznie by ułatwił życie
Potem tylko "zbędnych" graczy odznaczyć i "włalla" ... Czas skompresowany z 4 godzin do 5 minut.
Ostatnio zmieniony przez Crypton 30-11-2007, 22:17, w całości zmieniany 1 raz