Profesja: Wojownik
Level: 97
Wysłany: 07-09-2007, 19:04 Arena
Mam taką propozycje dla wszystkich! Wedlug mnie mozna by zrobic cos takiego jak walki na arenie cos o costo znacze. Wszyscy gracze którzyby chcieli powalczyc wchodzili by na arenę i umawiali sie na walki . MIalo by wyglądac to nastepująco : gracz pytalby sie o co chcialby walczyc np. czy o przedmoity kase itp. Byloby fajnie gdyby cos takiego powstalo (oczywiscie pomysl trzeba dopracowac) oceniajcie!!
_________________ Spoko
Ishe [Usunięty]
Wysłany: 07-09-2007, 19:13
Beznadzieja..... na co to komu masz pole przed miastem wychodzisz albo sie umawiasz, albo pojedynki....
Level: 1
Wysłany: 08-09-2007, 15:13
Cytat:
Nie dość że beznadziejny pomysł to w ogóle go nie rozwinąłeś. Na nie
A ty nie rozwinąłeś odpowiedzi tylko poparłeś Majka
Co do tematu - pomysł jest... dobry
Jak ja to widzę - bez ograniczeń czasowych jak jest w pojedynkach
Umawiamy sie na walkę, idziemy np. do eterni i walczymy
Zaraz będzie - stań przed miastem i walcz a co jak mnie noobstat albo anty dorwie ? Ja chce np. walczyć w umówionych walkach (a nawet te nie są bezpieczne bo mogą nas wystawić i będzie na nas czekał noobstat ).
Więc najbezpieczniej w mieście
Jeszcze jedno - po co będą dalej poje ? No gdy jesteśmy daleko i nie mamy ruchów na dojście na arenę w danym mieście wysyłamy poja i tyle
Mam tylko jedno ale
Cytat:
Coś czuje, że to chyba obciąży serwer (albo mi się zdaje)
A co za tym idzie = LAGI
Jakby jakiś admin mógł powiedzieć czy to by spowolniło serwer to by było dobrze
Nie różniłoby się to niczym od turniejów, poza tym że nie byłoby ustalonych godzin rozgrywek. A czemu w pojedynkach są wytyczone godziny? Bo ich brak to większe lagi + więcej przekrętów = nie ma szans na wejście.
Anszak, zle zrozumiales, bylaby to arena do PvP
ale o ile ja dobrze zrozumialem to walczyloby sie o konkretne przedmioty??
to na bank by nie przeszlo...
To byłaby tylko kolejna możliwość na stoczenie walki, od umówionych walk są pojedynki, od walk o wszystko jest PW lub pole (dla mniej ambitnych ^^ ) według mnie to wystarczy..
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 18-04-2009, 08:55
Głupi pomysł bo niczym nie różni się od turniejów i pojedynków....
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .