Profesja: Wojownik
Level: 112
Wysłany: 18-05-2008, 20:02 Karczmy
Uwazam, ze trunki w karczmach powinny cos dawac.
Prosze umieszczac tu swoje pomysly
Wedlug mnie zabawnie by bylo, gdyby po wypiciu takiego trunku np sotawalo sie +10 szczescia, ale - 10 szybkosci. Oczywiscie mozna by byc pod wplywem tylko 1 trunku oczywiscie byly by wtedy drogie.
Pomysł na pewno nie przejdzie, aczkolwiek mi się podoba...
1 mln. za kupienie Eliksiru szybkości lv1 (+5 speeda [w zależności od lv]), można wypić 1 na 12h i działanie czasowe (np. 24h)
pomysl raczej nie przejdzie jestem za ale terz powinno byc ze w kazdej karczmie jakis trunek bo narazie sa z tego co wiem to eternia i scythe ale pomysl fajny nawet
A moim zdaniem Jacek ma chyba już chyba podobne pomysły
Ale chyba to nie powinny być trunki z karczmy tylko jakieś mixy w skrzyniach czy też może jakieś questy, ponieważ to nie kłopot wejść do karczmy i zapłacić za to kilkadziesiąt tysięcy G. Jeśli już to stawka takiego trunku powinna przynajmniej wynosić 1 mln.
Ale chyba to nie powinny być trunki z karczmy tylko jakieś mixy w skrzyniach czy też może jakieś questy, ponieważ to nie kłopot wejść do karczmy i zapłacić za to kilkadziesiąt tysięcy G. Jeśli już to stawka takiego trunku powinna przynajmniej wynosić 1 mln.
Dokładnie. Jeśli już ma to być to raczej w ten sposób, jak to podał As~~
garstka?tzn Ci co w miare handluja
zauwaz ze takie mixy bylyby bardzo skuteczne w walkach
tylko trzeba tez odpowiednie bonusy na odpowiednie lvle zrobic
ops sorki teraz zauważyłem swój błąd ^^ ja zrozumiałem 650 milionów ^^
650k to właściewie nadal mało jak na takie wygórowane przedmioty i w dodatku na takim lv. ...