1. Jak zakladasz temat to wypadaloby sie deczko rozpisac i wytlumaczyc dokladnie o co ci chodzi...
2. z tego co zrozumialem to jest pomysl bez sensu... Medale co 1-2 tyg.. jesli dobrze rozumiem to to ma sie tyczyc kazdego rodzaju medali... a wiec jest to jeszcze bardziej bez sensu bo medale za ranking w 24h sa za ranking w 24h a nie za ranking w tydzien....
Brawo co za genialne posuniencie.Jak mozna dostwac medal co tydzie nw kategroi ranku za 24h wytlumacz mi to. I co jeszcze za medale mamy dostawac pieniadze to juz wogole by nie przeszlo
Lepszym rozwiązaniem było by zrobienie czegoś takiego: doświadczenie zdobyte w ciągu 31 dni czyli okrągły miesiąc i ten medal mieli byśmy przez kolejny miesiąc aż ktoś inny sobie na niego zapracuje
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...
Na medale trzeba zasłużyć ! Pomysł bezsensowny. Na nie !
Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku że wam tak na prawdę na tym nie zależy <( Liczba niesprawiedliwych ataków wciągu 30 dni albo liczba niesprawiedliwych śmierci w ciągu 30 dni )> moim zdaniem to jest bez sensu lepiej jak by wprowadzili doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni ja w tym nie widzę głębszego sensu...bo co to za sztuka np atakować kogoś?...A za doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni to trochę by trzeba było się namęczyć żeby osiągnąć medal
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...
Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku że wam tak na prawdę na tym nie zależy <( Liczba niesprawiedliwych ataków wciągu 30 dni albo liczba niesprawiedliwych śmierci w ciągu 30 dni )> moim zdaniem to jest bez sensu lepiej jak by wprowadzili doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni ja w tym nie widzę głębszego sensu...bo co to za sztuka np atakować kogoś?...A za doświadczenie zdobyte w ciągu 30 dni to trochę by trzeba było się namęczyć żeby osiągnąć medal
Nom i zaraz beda propozycje o medal za zloto w 30 dni.. i inne rozne duperele... po co to... to jest zbedne.... jest dobrze tak jak jest... po co to zmieniac. ;/ nie szukajcie dziury w calym ;/
PS. Jest medal za doswiadczeinez zdobyte w ciagu 24h... na czym admin zarabia bo ludzie z wysokimi lvlami bardzo czesto wysylaja smsy... a przy medalu w 30 dni ludzie by sie tak nie starali.. a co za tym idzie admin ma mniejsze dochody..