Wpadłem na pomysł by utworzono "Serwery Testowe". Można by w nich dać sobie dowolny poziom, złoto, ekwipunek itd.(oprócz punktów do rozdania, rankingu, wygranych/remisów/przegranych itp.). Dzięki takim serwerom moglibyśmy testować statystyki (walcząc z innymi testerami). Nowi gracze mogli by zacząć w takich serwerach by zapoznać się z grą. Po update moglibyśmy wpisać sobie np. 300 poziom, rozdalibyśmy te 2990pkt. statystyk (w co chcemy), kupilibyśmy/zdobylibyśmy najlepszy ekwipunek i byśmy mogli przypuśćmy zmierzyć się z najlepszymi bossami i sprawdzić jacy są silni i wgl.
Żeby gracze poznali całą fabułe? Zrozumiałbym gdyby tam była inna mapka "Testowa".. powiedzmy 20x20 kratek, sama trawa i 1 miasto z całym eq dostępnym w MFO. Lecz bossy odpadają.. Zbyt łątwo możnaby sobie testować staty na bossa, jak ustawimy odpowiednie to na rl. mfo srobimy resa i jesteśmy ustawieni ...
Ogólnie pomysł nie jest zły
W ogóle to po co grać na normalnych światach?
Ta gra opiera się na cyfrach... Więc dowolnie je sobie modyfikujmy!
Po co tracić kasę na smsy żeby znaleźć drogę przez labirynt i do bossa?
Przecież możemy wpisać '666' i cieszyć się nową dawką szatańskich ruchów!
W tyłkach wam się poprzewracało. Przez wiele lat gracze oswajali się z grą, stając się coraz lepszymi, a wy teraz chcecie to samo od ręki? Chcesz być dobry, poświęć czas na sparingi, etc - w3 czeka..
Problemy z fabułą? Kiedyś nie było Portalu, na forum był zakaz pomagania w tych sprawach. Teraz to wszystko jest dostępne na Portalu (a jak nie, wkrótce będzie), a wam wciąż mało?
Radzę zacząć myśleć realnie..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem