Wysłany: 24-08-2008, 19:10 Opcja szukaj w raportach walk
Jako że jestem osobą walczącą głównie na pvp na 43lv mam ponad 1300 walk. Jak wiemy na jednej stronie w raportach pojawia się 50 raportów. Czasami chciałbym sprawdzić czy jakiś gracz już ze mną nie walczył lub po prostu pokazać koledze fajny raport i musze szukać czasami do 5-6 strony. Tu moja prośba i zarazem pytanie, czy nie można by było umieścić "szukajki" raportów tj. wpisuje np "Arkadiu" i pojawiają mi się wszystkie raporty z udziałem gracza który ma nick "Arkadiu" lub "Arkadiu" jest częścią jego nicku.
Co wy na to?
jak masz ff,wchodzisz w raporty,wciskasz bodajze ctrl +f (szukaj)
Tak tylko to wyszukuje z jednej strony. Jak wziąłem tą szukajkę na pierwszą stronę z
raportami, a wpiszę nick gracza, z którym walczyłem (ale jest na drugiej stronie ten
raport z graczem) to go nie znajdzie. Najlepiej by było wprowadzić jego pomysł.
uwielbiam takie zakończenia w "propozycjach"
bo mogę napisać - a my na to: zanim coś zaproponujesz zajrzyj na listę TODO
ale dziś z podpowiedzią: jest tam i wyszukiwanie raportów i zapisywanie tych ulubionych
zakończenie też tradycyjne - to już możesz wszystkich grzecznie przeprosić za spam i poprosić o zamknięcie tematu
Jako że jestem osobą walczącą głównie na pvp na 43lv mam ponad 1300 walk. Jak wiemy na jednej stronie w raportach pojawia się 50 raportów. Czasami chciałbym sprawdzić czy jakiś gracz już ze mną nie walczył lub po prostu pokazać koledze fajny raport i musze szukać czasami do 5-6 strony. Tu moja prośba i zarazem pytanie, czy nie można by było umieścić "szukajki" raportów tj. wpisuje np "Arkadiu" i pojawiają mi się wszystkie raporty z udziałem gracza który ma nick "Arkadiu" lub "Arkadiu" jest częścią jego nicku.
Co wy na to?
Pomysł taki o... Ale jeśli się dużo walczy to może się przydać dlatego jak najbardziej na takkk...