Profesja: Wojownik
Nick: FeaR
Level: 23
Wysłany: 13-10-2008, 13:47 Szukajka Walk ;]
Szukając pewnego Raportu z Walki, wymyslilem cos takiego:
Szukalo by to wymaganego przez z nas w kryteriach wyszukiwania raportu. Oczywiscie to jest tylko przyklad, i wpisalem: "Szukaj walki, z graczem, albo bez, wg. rankingu, rosnąco". Wyskoczyly by nam Nasze Najlepsze walki, wg rankingu. Przydatne jest to, gdy naprzyklad chwalilmy sie na czacie walkami ale nie mozemy tej naszej znalezc. Mozna tez by bylo wpisac wg. zlota lub doswiadczenia i dzialalo by to w podobnym przypadku jak z Rankingiem. Moim zdaniem nie jest to duzo pracy a pomoglo by wielu z nas. Pewnie niektorzy z was powiedza : "a po co to?" i rozne podobne. Wiec jak masz jakis problem na ten temat, poprsotu wypowiedz sie! Oczywiscie jak widac, mozna tez to zminimalicowac, jezeli komus przeszkadza. Prosze o Komenty
Ostatnio zmieniony przez FeaR 13-10-2008, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Przyda się kiedy chcemy się czymś pochwalić
Oczywiście nie każdy się chwali, więc ten kto się nie chwali ( chwali x3 )
uzna, że po co się chwalić i po co jest twój pomysł
No, ale mogłaby być opcja zminimalizowania, więc nikomu to nie przeszkadza .
Ale to raczej nie wejdzie, chyba, że, jak będzie ukończona fabuła gry w 100% .
ponieważ to:
"• Wyszukiwanie raportów z danym graczem (w swoich raportach) "
jest na liście nie-TODO więc marne są widoki na wprowadzenie tego pomysłu
zresztą nie wiem na ile wykonalne jest przeszukiwanie raportów wg ich zawartości... bo sam pomysł po wprowadzeniu takiej wewnątrzraportowej szukajki pomógłby bardzo GM-om w poszukiwaniu przekrętów
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 01-11-2008, 23:16
mnie nie obchodzi kogo pokonalem , ile zdobylem ranq ,ani jaka walke lubie . wole by zostalo tak jak jest bo tylko zwiekszy to ilosc noobow ktore beda pokazywaly walki "Patrzecie zdobylem max juz 5 pkt ranq. ale jestem fajny " zmniejszy to juz niskie pozomy wypowiedzi na czacie ,bo sie beda klucic kto pokonal lepszego , ktos z kim mial remis , kto ma najfajniejsza walke.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Tez kiedyś o tym myślałem ale nie napisałem Propozycji.
Jak najbardziej na tak, kiedyś przez godzinę szukałem jednej walki bo chciałem kumplowi pokazać.
NA TAK
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>