Przepraszam jeśli ten temat jest już próbowałem znajść cośpodobnego ale mi się nie udało .
Proponował bym możliwość założenia 2 kont na Świecie 1 . Chodzi mi o to jak posiadamy wysoki lvl około 150 nudzi nam się trochę expienie zakładamy sobie mały levelek i jedziemy od początku a jak to nam się znudzi wracamy do starego . Admin na pewno by zarobił na tym powstało by sporo kont mogła by być nowa zakładka która informowała by nas o naszym drogim koncie . Jeśli GM-owie w obawie o przelewy złota mogli by zablokować możliwość transakcji miedzy swoimi kontami .
To tyle życzę miłego czytania i proszę o komentarze .
posiadamy wysoki lvl około 150 nudzi nam się trochę expienie zakładamy sobie mały levelek i jedziemy od początku a jak to nam się znudzi wracamy do starego .
A teraz nie masz takiej możliwości? Są trzy serwery do wyboru.. Dodatkowo na jednym z nich możesz mieć dowolną ilość kont.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem