Jak kazdy wie plaga jest otrzymywanie wielu pojedynkow od natretnych graczy czy tez wiadomosci o sprzedazy konta/golda/ranka/expa lub tez o checi kupna. wiec mysle ze przydatna rzecza byloby cos takiego jak status. cos w desen gg. lecz nie mam konkretnej wizjii(z pewnoscia pomozecie cos wymyslec) gdyby gracz mial ustawiony przykladowo status niedostepny. wiadomosci PW bylyby zablokowane. tak samo jak i pojedynki.. lub bylaby mozliwosc zaznaczenia opcji ze tylko dla znajomych. wiec tylko gracze z listy friends mieliby mozliwosc pisania wiadomosci jak i wysylania pojedynkow do tego gracza moznaby tez ustawic krotki opis w ktorym moznaby umiescic opis przykladowo krotkie ogloszenie. o sprzedazy jakiegos ekwipunku(mysle ze ulatwiloby to sprawe mlodszym uzytkownikom) gdyz umieszczanie tego w prezentacji jest lekko meczace.
Piszcie co o tym sadzicie. gdyby cos bylo niezrozumiale piszcie. wytlumacze jasniej
No dobra wszystko ładnie pięknie ale gdyby taki koleś miał ustawiony tryb niedostępny to byłby ONLINE czy OFFLINE ? bo jeśli OFF to nie ma sensu , myślisz że twój "wróg" jest off a tak naprawdę biegnie za twoimi plecami żeby Cię dorwać...
Jak zwykle pomysł dziurawy jak sito...
_________________ *Wszystkie konta jakie posiadałem zostały pobanowane
*Forum przeglądane systematycznie , tylko ręce opadają jak widzę tematy "Dostałem niesłusznie BANA" :O
Jak kazdy wie plaga jest otrzymywanie wielu pojedynkow od natretnych graczy czy tez wiadomosci o sprzedazy konta/golda/ranka/expa lub tez o checi kupna.
Tak? Przecież pw do tego jest, jak Ci się nie podoba to nie otwieraj zakładki (lub dawaj ignory) - pojedynki to samo.
Lucypher napisał/a:
moznaby tez ustawic krotki opis w ktorym moznaby umiescic opis przykladowo krotkie ogloszenie. o sprzedazy jakiegos ekwipunku(mysle ze ulatwiloby to sprawe mlodszym uzytkownikom) gdyz umieszczanie tego w prezentacji jest lekko meczace.
Ooo strasznie męczące ... można ZłAmAć PaSsNoKiEć albo co... (uff ciężko to było napisać ) A dlaczego w opisie ma być prościej?
Głupota...
Tak? Przecież pw do tego jest, jak Ci się nie podoba to nie otwieraj zakładki (lub dawaj ignory) - pojedynki to samo
Oj Edwinie jakis ty ograniczony. co z tego ze dam 100 ignorow jak te 100 osob zrobi sobie nowe postacie i spamowac bedzie dalej lub znajdzie sie kolejne 100 takich osob. A tak poza tym. to od kiedy Pw jest od odbierania masowego spamu? a co do pojedynkow. dac ignora? pokaz jak to sie robi bo po tylu latach gry nadal nie wiem jak to zrobic prosze o deczko milsze wypowiedzi i bez zbednego sarkazmu... uwierz mi ze mna da sie dogadac jak z czlowiekiem
Tak? Przecież pw do tego jest, jak Ci się nie podoba to nie otwieraj zakładki (lub dawaj ignory) - pojedynki to samo
Oj Edwinie jakis ty ograniczony. co z tego ze dam 100 ignorow jak te 100 osob zrobi sobie nowe postacie i spamowac bedzie dalej lub znajdzie sie kolejne 100 takich osob. A tak poza tym. to od kiedy Pw jest od odbierania masowego spamu? a co do pojedynkow. dac ignora? pokaz jak to sie robi bo po tylu latach gry nadal nie wiem jak to zrobic prosze o deczko milsze wypowiedzi i bez zbednego sarkazmu... uwierz mi ze mna da sie dogadac jak z czlowiekiem
Ależ proszę to że dasz 100 ignorów nie znaczy że powstanie 100 nowych postaci- aż tak uparci ci ludzie nie są. Że pojawią się nowi- tu się zgodzę. Niestety nie wymyśliłeś niczego nowego, bo opcja przyjmowania pw tylko od znajomych już się kiedyś pojawiła (również pomysł możliwości całkowitego wyłączenia co tutaj nazwano "byciem off").
Co do pojedynków - ok im nie możesz dać ignora - ale nikt Ci nie każe otwierać tej zakładki. I ciągle nie wiem co Ci dadzą "statusy", może się zdarzyć że kolega będzie chciał do Ciebie napisać gdy będziesz "off" albo spamer gdy będziesz "on" ... dlatego nie widzę sensu.
A od opisów jest właśnie prezentacja i tak zostanie... w najprostszej formie wpisanie do niej czegoś nie wymaga użycia HTML, ale tylko wklepania tekstu, więc prościej nie będzie
@ DOWN
Ten pomysł już był, może nawet wisi na TODO. Ale racja, nie napiszę nowego posta żeby nie odświeżać.
Ostatnio zmieniony przez EdwinOdesseiron 05-01-2009, 22:33, w całości zmieniany 1 raz
Edwin. nie do konca mnie zrozumiales. majac przykladowo status niedostepny. nie bedzie Off. tylko bedziesz online tylko ze bedziesz mial zablokowane pojedynki i pw. czy to takie trudne?
Juz wiem ze ty uznajesz ze jest to zbedne. ja rowniez moge powiedziec ze da sie bez tego zyc. ale dawanie tylu ignorow jest meczace i denerwujace. a co do propozycji zablokowania rozmow. to o tym slyszalem. ale nie tylkoo o tym tu mowie prosilbym zebyt ez inni sie wypowiedzieli. TWoje stanowisko kazdy juz zna
To może jeszcze pokaż znajomych gracza razem ze zdjęciami?
Nie róbmy z tej gry komunikatoro-portalu społecznościowego.
Lepszy byłby filtr, który daaawno temu proponowałem. Znajdę to pokażę
Kaktus. ja nie chce robic z tego drugiego gg.. bez przesadyzmu zdjecia tez nie potrzebne... kto chce umieszcza je w prezentacjii bylo pelno propozycji jakis blokad priv. itd. ale jakis wyglad trzeba temu nadac jak dla mnie moglaby to byc zwykla opcja w profilu. zadne gowniane sloneczka. ale zeby to dzialalo. i informacja o tym ze gracz nie odbiera wiadomosci byla umieszczona w profilu
Edit ;
Twoj temat o filtrze nawet widzialem kiedys i sie chyba wypowiadalem.;] nie chce mi sie tamtego tematu czytac drugi raz ale czy oby napewno byla tam mowa o PW?
Edwin. pewno tak.... pewnie szybciej mfo upadnie niz oni to wprowadza... albo mfo zaleje plaga dzieci po 12 lat i skoncze grac. ktores z tych rzeczy napewno.
nie bedzie Off. tylko bedziesz online tylko ze bedziesz mial zablokowane pojedynki i pw.
I gdybyś próbował wysyłać pojedynek do takiego gracza to wyskakiwałoby "Ten gracz ma cię w dupie i nie chce walczyć więc nie możesz do niego wysłać pojedynku"... Jestem na nie. bez sensu totalnie. Chyba że zostanie to wprowadzone w taki sposów jak napisał Kaktus
I gdybyś próbował wysyłać pojedynek do takiego gracza to wyskakiwałoby "Ten gracz ma cię w dupie i nie chce walczyć więc nie możesz do niego wysłać pojedynku"... Jestem na nie. bez sensu totalnie. Chyba że zostanie to wprowadzone w taki sposów jak napisał Kaktus
Wolisz, żeby zamiast tego gracz pisał, że ma cię wiadomo gdzie na PW, w odpowiedzi na pytanie o pojedynek?