Wysłany: 15-01-2009, 08:12 Targ - Miasto czy tylko sklepik ?
Ja mam taki pomysł mam dość sprzedawania przedmiotów w różnych miastach bo sobie je myle itp. Mam taką propozycje otóż otwarcie Targu jaki mini-miastro będzie się znajdowało w karawanie nie bd miało lokalizacji [tylko wirtualną] bd kosztować przypuśćmy 10 lub 5 pkt ruchu od każdego miasta i bd tam aukcje z całego serwera a nie z jednego miasta.
Prosze o rozpatrzenie propozycji.
Pozdrawiam
_________________ Zapraszam do kupowania u mnie produktów na Targu !
Cennik wraz z zapowiedziami promocji w Prezentacji !
Co to zmieni - chodzi mi o lokalizacje.
Poza tym badzmy realistami (choc troszke) jak masz ochote na gume do zucia, idziesz do takiego sklepu, gdzie jest ona do kupienia, a jak potrzebujesz skarpetek, to idziesz do innego. Fajnie, ze chcialbys zrobic w MFO super-, hipermarket, ale to nie jest najlepszy pomysl. Jak cos Ci sie myli, to sobie zapisuj.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec
Zahir już wytłumaczył. Pomyśl sobie jaki by był 'burdel' z tym wszystkim... Dla wyższych lvl takie eq na 10lv to zwykły złom, a to utrudniałoby szukanie czegoś pożytecznego wśród tej sterty.