Wysłany: 17-01-2009, 10:11 Offline TG czyli Gra treningowa [podczas wylogowania]
Polega to na tym [na początku okres testowy, który można wykorzystać 1x, a póżniej tam kilka MF na 30 dni] że jak sie wylogowujemy z konta to w mieście bd coś takiego jak Sala Treningowa idziemy tam i gadamy z kolesiem i on nam mówi "Witaj strudzony wędrowcze, skoro chcesz potrenować z moją pomocą to możesz to zrobić, ale nie poświęce ci więcej niż 15 godzin i 00 minut." i potem dajemy "Tak, chcę" i on mówi "Teraz możesz spać spokojnie" a ty odpowiadasz "Dziękuje" noi sie wylogowujesz, czas będzie sie ładował w taki sposób 3 min. gry na MFO = 30min. pobytu na sali treningowej a 90 minut to będzie całe 15 godz. proszę o wysłuchanie tej propozycji, gdyż widziałem to już na kilku grach i ludzie tego używają oraz chętnie to wykupują.
Pozdrawiam
Tesciowa
_________________ Zapraszam do kupowania u mnie produktów na Targu !
Cennik wraz z zapowiedziami promocji w Prezentacji !
I co to ma nam niby dać ? Może byś trochę opisał korzyści płynące z tego że jesteśmy na tej sali treningowej (czy może ich nie ma^^)? Bo jeśli ich nie ma ,to wątpię by ktoś wykupował tą usługę ,tylko dlatego że jesteśmy na jakiejś tam sali która nam nic nie daje .A jeśli sądzisz że poprzez ten rzekomy trening dostawać mamy pkt statystyk ,to pomysł ten nie ma szans na wejście w życie.