Zapewne nie raz widzieliscie walke ze woj zaczal walic magia i przegraliscie bo byliscie ubrani na woja moja propozycja polega na tym ze jak woj zalozy rozdzke to w profilu jest napisane atak magiczny a jak mag zalozyl bron to atak fizyczny mysle ze dzieki temu bedzie "Mniej chamskich wystawek" hmm... czekam na wasza opinie
Pomysł jes dobry, ale to nie zawsze zadziała. Ja proponuję żeby woj nie mógł załozyć broni dla maga i mag nie mógł załozyć broni dla woja. Będzie bezpieczniej. Wiem że to nie wejdzie, ale tak by było najlepiej i pewnie wielu anty(jak nie wszyscy) zgodzi się ze mną. Woj to woj, a mag to mag. I jeszcze jedno: jezeli dajesz pt w siłe to nie możesz dawać w magie i na odwót . :
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Ja proponuję żeby woj nie mógł załozyć broni dla maga i mag nie mógł załozyć broni dla woja.
Dokładnie tak powinno być:
Powinien wyskoczyć komunikat: "Nie możesz założyć tej broni, ponieważ jest ona przeznaczona dla Maga." Coś w tym stylu. Całkiem dobry pomysł...
Monet napisał/a:
moja propozycja polega na tym ze jak woj zalozy rozdzke to w profilu jest napisane atak magiczny a jak mag zalozyl bron to atak fizyczny mysle ze dzieki temu bedzie "Mniej chamskich wystawek"
Zdecydowanie na nie. A co bd jak założy ktoś broń na maga i walnie z fizyka? nie masz szans..
Wy chyba w ogole nie myslicie zakladajac te durne tematy.. co jeden to glupszy...Propozycji tego typu bylo pelno. a na tego typu chwytach cierpia tylko anty... wiec jestem na NIE... hybryda gdy dostanie z fizycznego ciosu od maga nie ginie wiec nie widze tu problemu.
ZANIM ZALOZYCIE JAKIKOLWIEK TEMAT POMYSLCIE!! TO NIE BOLI!!
Lucypher, jeżeli coś Ci się nie podoba to won, krytykować każdy potrafii. Czy ja mówiłem że nie może zakładać leczenie? NIE! gemy może ale żeby uzyć leczenie nie potrzebna jest różdżka (całe szczęście) chodziło mi żeby woj nie walił z magii i na odwrót bo przez takie rzeczy gra traci sens. I nawet hybra może paść.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.