Wysłany: 24-01-2009, 02:43 Mala modyfikacja co do profilu
Zapewne kazdy gracz(wiekszosc) chcialby wstawiac do prezentacji grafiki stworzone przez samego siebie lub kumpla, bez obawy ze ktos to bezczelnie skopiuje wytnie z tego avatar lub tez wsadzi do swojej prezentacji i powie ze to jego... A wiec moja propozycja brzmi:
Moze by tak wprowadzic opcje do wyboru lub tez na stale ze grafika z profilu gracza. nie moze zostac skopiowana. zarowno avatar jak i cala prezentacja. Z tego co mi wiadomo to portal fotka.pl ma cos takiego wprowadzone. ze zdjecia tma umieszczone sa nie do skopiowania...
Możliwe, ale i tak będzie się dało skopiować innymi metodami... Print Screen nie wyłączysz...
Miałem wiele sytuacji kradzieży zwykłych napisów w gimpie (poświata wydała się niektórym graczom bardzo atrakcyjna) dlatego też usunąłem swoje napisy. Jeżeli chcesz mieć napisy to musisz je jakoś umiejętnie podpisać nickiem.
Jak chcesz mieć napisy, to polecam zrób napis spory, jaki tylko Ci się podoba, i swój podpis koolorem jaką masz prezentację. Zwykła osoba kopiująca nie zauważy, skopiuje i będziesz miał jeszcze dodatkową reklamę
Wiecie. mowicie print screen. czy mozilla. zauwazcie ze conajmniej 60% graczy w mfo to dzieci po 12 lat ktore ledwo z internetu korzystac potrafia... wiadomoz e jak ktos sie uprze to skopiuje bo sam nie raz robilem tak jak mowicie. ale raczej bylaby to rzadkosc. bo to te 60% graczy wlasnie najczesciej kopiuje grafiki z profilu...