Wysłany: 26-01-2009, 17:53 Turnieje prywatne - nagrody
Przejdę od razu do rzeczy:
Gdy opuszczamy turniej, zostają w nim nagdrody jakie ufundowaliśmy. Moja propozycja polega na tym, że moglibyśmy zdecydować, czy po opuszczeniu turnieju te nagrody zostały by nadal. Przydałoby się to, gdy np. ktoś nas oszuka, a negatywnych stron raczej nie ma
Rozumiem, że propozycja tyczy się tylko trzeciego świata.
Moje zdanie jest takie, gdy już dajemy swój towar do puli nagród (a robimy to świadomie),
nie domagajmy się jego zwrotu.
Podam przykład:
Wystawiam przedmioty na turnieju dla kolegi, on natomiast zaprasza innego gracza, któremu tych itemów nie przekazałbym.
Ja już miałbym zamiar przekazać znajomemu
ekwipunek, to utworzyłbym turniej prywatny.
Następnie zaprosił gracza, któremu mam to przekazać
i założyłbym dwa nowe konta (które w 30-60min nabiłbym na 5lv), lub
zaprosił kogoś z znacznie mniejszym lv od nas (by była pewność, że nie wygra).
Podam przykład:
Wystawiam przedmioty na turnieju dla kolegi, on natomiast zaprasza innego gracza, któremu tych itemów nie przekazałbym.
Ja już miałbym zamiar przekazać znajomemu
ekwipunek, to utworzyłbym turniej prywatny.
Następnie zaprosił gracza, któremu mam to przekazać
i założyłbym dwa nowe konta (które w 30-60min nabiłbym na 5lv), lub
zaprosił kogoś z znacznie mniejszym lv od nas (by była pewność, że nie wygra).
i to wlasnie wszystko wyjasnia , a jak to mowia "za glupote trzeba placic "
Lag zdaje sie ze miales na mysli sytuacje gdy jakis high lvl zaklada turniej. na pierwsay rzut oka wszyscy gracze sa w twoim przedziale lvlowym. lecz mozesz niedopatrzec ze nie ma ograniczenia lvlu i w ostatnich sekundach dolacza do turka 100+ lvl i nagrody zgarnia znam te numery i tylko niezbyt doswiadczeni gracze sie na to nabieraja wiec jak ktos wczesniej powiedzial
M3tzu napisał/a:
"za glupote trzeba placic "
I nie obrazaj mi tutaj Phantoma bo jako jeden z nielicznych ma glowe na karku czego nie mozna powiedziec o tobie.