Profesja: Wojownik
Nick: Rakus
Level: 120
Wysłany: 27-01-2009, 16:37 Coś w stylu Turnieju
Wpadłem na dobry pomysł nie wiem czy jużktoś to kiedyś proponował ale napisze.
A więc mądrym pomysłem było by założenie czegoś takiego jak pkt rankingowe zdobyte w ciągu miesiąca;) to co jest w pkt na 24/h będzie zliczane przez cały miesiąć;) Mądry pomysł bo osoba która jednego dnia zdobyła 5k ranQ a przez następne 10 nic to ma małe szanse.. a takto niektórzy co mają dziennie po 300 np. maja duże szanse:) oczywiście nie wykluczało by to funkcji rank 24/h
Prosze o komenty;)
[ Dodano: 27-01-2009, 16:47 ]
Zapomniałem dopisac jeszcze ze nagrode na koniec miesiaca mozna by za to dostac;)
Już widzę maniaków którzy robią wszystko a żeby dostać zloty / srebrny / brązowy medal za pnukty w 30 dni.. i zacznie sie przerzucanie rankingu, a co za tym idzie GM'owie będą mieli wiecej pracy.
To co napisałeś jako tytuł ma wogóle jakie kolwiek powiązania? Tj. turnieje i pkt raningowe? Coś mi się mocno zdaje że nie bardzo.
Chodzi mu o turniej, czyli ogólnie pojętą rywalizację
Powiem tak - taki ranking byłby na pewno bardziej sensowny i miarodajny niż rank / 24 h. A czy oba są do czegoś potrzebne- sprawa dyskusyjna. dawidtysler209, akurat w obecnym systemie łatwiej zrobić przekręt, niż w tym zaproponowanym.
A na nagrody nie masz co liczyć ( w sumie sam rank byłby nagrodą), pewnie nawet nie wolno tego proponować