nie wiem czy byl taki temat, jak byl to bijcie, jak nie to czytajcie...
a wiec chodzi mi o to ze w comiesiecznych oficjalnych turniejach jest podawana data zakonczenia zapisow. zalozmy ze koniec zapisow jest 12 kwietnia. czesto jest tak ze zapisac sie mozna do 23.59 i jakis skrypt (domyslam sie) zakańcza zapisy o godzinie 00:00. jednak czasem zdaza sie tak, ze zapisy koncza sie wczesniej. np o 21, 22...
wg mnie powinna byc ustalona jakas konkretna godzina, o ktorej zapisy beda zakonczone. dlaczego? a no dlatego zeby uniknac czegos takiego, ze ktos nie zdazy sie zapisac, bo np wszedl pozniej na kompa czy cos. albo ktos zrobil resa i juz chce sie zapisac, a tu nagle cyk i ni ma. 35 MF na darmo...
Co do tematu to jest całkiem dobry pomysł tylko że trzeba by było to omówić z graczami która godzina by im najbardziej odpowiadała, chyba że zrobić właśnie 00:00 i już.
llludek, nie na darmo, zostanie Ci na następny turniej
Domyślam się, że to akurat Ciebie dotyczyło ^^
No to tak - było napisane, że zapisy kończą się o 0.00,
a tak naprawdę skończyły się o 22.00/23.00 ?
To tu jest błąd i to dość poważny, bo tu się skrypty popieprzyły
i to może nie dotyczyć samych zapisów . Albo to jest spowodowane
zmianą czasu z zimowego na letni ;p
nie, ja sie zapisuje zawsze wczesniej i nie mam z tym problemow. ale moj kumpel tak mial ze zrobil resa kolo 22 i chcial juz sie zapisac, a tu koniec zapisow.
Shark napisał/a:
llludek, nie na darmo, zostanie Ci na następny turniej
no nie wiem...bedziesz miesiac czekal na nastepny turniej ze zresetowanymi statystykami. wiesz, czasami ciezko jest expic, walczyc ze statystykami na turniej.
Mnie też dotyczy po części ten problem też tak miałem co prawda bez resa przed samym turkiem ale zapisać się nie zapisałem to chyba w listopadzie było...byłem na mieście z qumplami i gdzieś tak około 22 wróciłem, siadam przed PC próbuję się zapisać a tu dupa Popieram w 100% pomysł.
Zapisy powinny trwać równo do 12 w nocy i ani sek wcześniej pozdrawiam
Hmmm.. Wystarczy tylko wyrównać czasy Żeby zaczynało się 20 dnia o godz 0.00 czyli 24 A kończyło się 23 dnia o 0.0 czyli 24 ^^ I powiedzmy jak by się zamknęło turniej wcześniej o 18 i brakuje tam 6 h bo był jakiś mały błąd To by się o tyle samo go przedłużyło w następnym dniu ^
_________________ Zawsze jestem i byłem sobą .....