Nick: Exoduss
Level: 69
Świat: 3
Wysłany: 13-04-2009, 19:27 Wygląd
1.Dodanie Polowania na ludzi.:
Masz miejsce do wpisania niku.Wpisujesz i bierzesz poluj.Gdy osoba ma prota ro nic sie niedzieje gdy już prot zejdzie to po 5 sec wchodzi atak(opcja była by dostępna w usługach np 10mf
Dodanie informacji (screen nie wyszedł xd)
Screen:
2.W profilu gdy doda się avek to on się zapisuje i wystarczy sobie strałką przesunąc i wchodzi następny
Screen:
Ostatnio zmieniony przez Exoduss 13-04-2009, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
1. kolejny pomysl , o ile mozna go tak nazwac , rodem z bitefajt i innych tych waszych gier
2. zapisz sobie na dysku i zmieniaj codziennie na to samo wyjdzie a upa szybciej dostaniemy ; ]
1.Dodanie Polowania na ludzi.:
Masz miejsce do wpisania niku.Wpisujesz i bierzesz poluj.Gdy osoba ma prota ro nic sie niedzieje gdy już prot zejdzie to po 5 sec wchodzi atak(opcja była by dostępna w usługach np 10mf
Czyli stoisz w mieście i bez wchodzenia na pole możesz sobie walczyć z osobami offline, którzy są "bezpieczni" w zamku? A pomyślałeś o osobach z TOP (czyt. anty)?
Chyba na głowę upadłeś. (opcja odpada nawet jeśli ofiara będzie na mapie)
Ta propozycja to z jednej strony raj, a z drugiej przekleństwo dla anty. Łatwo ubić kogoś bez narażania się na atak innych poprzez wchodzenie na pole, a z drugiej jest się łatwym celem dla innych.
Ogólnie mówiąc propozycja wprowadza chaos.
Exoduss napisał/a:
Dodanie informacji
Screen:
Przecież to samo masz w profilu...wystarczy jedno kliknięcie i już widzisz swoje statystyki walk.
Ostatnio zmieniony przez Cloud 13-04-2009, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Nick: Exoduss
Level: 69
Wysłany: 13-04-2009, 19:44
sry rękę mam złamaną i ciężko mi
Chodzi oto Stoisz np przed miastem i widzisz kolesia.Nie chce ci się czekac więc wpisujesz jesgo nick i wciskasz poluj i wtedy samo go zaatakuje po 5 sec od zniknięcia prota ,no chyba ,że koleś se pójdzie xd
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 13-04-2009, 19:47
1. Zakładamy, że na polu stoi 5 osób z czego:
- 3 aktywne hybrydy
- 1 aktywny anty
- 1 osoba offline
Anty poluje na gracza offline, 2 hybrydy na anty, jedna hybryda na dwie pozostałe hybrydy i wszyscy mają kogoś powpisywanego do polowania. Walczmy w dziesięciu!
2. Pomysł dobry dla tych, którzy nie zapisują avków na dysku, ale co to za problem zapisać...?
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 16-04-2009, 15:26
Jeśli chcesz zabić noobka to napisz że chcesz być kumplem i go zabijesz mądry pozna to go i tak zabijesz bo w profilu jest pozycja...
2.To weś się naklikaj i już a nie dupisz się.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .