Wysłany: 17-04-2009, 12:48 Zażalenia [Zmiana czasu GM na odpowiedz ]
Czas na odpowiedz GM powinien być zmniejszony do 24 godzin ponieważ czasem jak dostaniemy karę 7 dni to GM odzywa się po 3-4 dniach i odwiesza kare ?!?!? i co 3 dni paki za nic ?
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 17-04-2009, 12:54
Możesz jaśniej??
Bo niezbyt rozumiem .
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 17-04-2009, 13:34
Aha to o to chodzi ja jestem na tak bo to wkużające raz to w devos na s1 byłem 4 najbardziej poszukiwanym to wysłalem nawet na pw wiadomości dlaczego dostałem bana na miesiąc to dostałem następnego na 7 dni jeszcze raz napisałem... Usuneli mi konto do dziś nie moge się pozbierać .
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .
Niektórzy gracze grają w mfo kilka miesięcy (jak nie lat) a jeszcze "nie zdążyli" przeczytać Regulaminu gry...
Osobiście mogę się zobowiązać (mogę, bo wiem, że niczym nie ryzykuję), że jeśli w najbliższych 100 zażaleniach na kary przeze mnie nałożone nie będzie ŻADNEGO świadczącego o nieznajomości Regulaminu - to będę wszystkie sprawy rozpatrywał w 12h!
czyli muszę z jednego konta dać zażalenie na drugie konto i z drugiego konta napisać ładne zażalenie na podstawie regulaminu
co do propozycji - jeszcze może niech logują się regularnie co 1h sprawdzają czy ktoś zażalenia nie wysłał... kara na 7dni to nic wielkiego, nawet odp. GMa nie jest potrzebna, drobna przerwa nołlajfom dobrze zrobi, będziecie mieli czas na poznanie realnego świata !
3. GM nie może używać konta GM do uzyskiwania jakichkolwiek korzyści na koncie prywatnym (ani żadnym innym koncie).
Pomyłka źle to zinterpretowałeś
3. GM nie może używać konta GM do uzyskiwania jakichkolwiek korzyści na koncie prywatnym (ani żadnym innym koncie). W szczególności GM nie może:
a) Dodawać złota, punktów rankingowych, punktów doświadczenia itp.;
b) Skracać, anulować nadanych kar;
c) Wykorzystywać uzyskanych za pomocą panelu GM informacji nt. innych graczy;
d) Wykorzystywać innych informacji, które mogą wpłynąć na korzyść prywatnej postaci w grze;
e) Uzyskiwać korzyści z linków PP (programu partnerskiego), umieszczonych na koncie GM;
f) Wykorzystywać konta GM w stosunku do graczy, z którymi popadł w konflikt w świecie gry.