Czyli wolisz grać w Wielkanoc w MF niż spożywać obite śniadanie w gronie rodziny?
Nie ładnie....
Dajmy jeszcze nieskończone resety statystyk, by milej się grało
Jestem na Tak! Bo jakże miałoby być inaczej!
Ale nie wejdzie, lolku, zakładanie takiego tematów to porażka totalna, to kpina.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
Profesja: Wojownik
Level: 110
Wysłany: 24-04-2009, 14:20
Ten Topic:
Dla graczy mf którzy nie wiedzą co to znaczy OwneD
Jest tysiąc + jeden powodów dla których jestem ja i wielu innych na nie.
Jeden najważniejszy. Brak przychodu złociszy za pkt mf. Czy trzeba mówić coś więcej?
Dlaczego niby miało byc to w wielkanoc może w boże narodzenie albo lepiej w każde swięto i w twoje urodziny może??
Chłopie takie rzeczy to tylko w erze
więc się obudź i nie rób bezsensownych tematów
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 24-04-2009, 18:33
Haha... Ale śmieszne wolisz grać w mfo niż spędzać święta z rodziną tak? Bez sensu... Słabe i głupie. Od razu poproś mame na święta żeby ci dała 1000 zeta na komórkę i będziesz wysyłał i wtedy będziesz miał te swoje nieskończoność ruchów. Ta gra jest fajna bo nie trzeba cały czas w nią grać i podziwiam za to gmów i adminów bo bardzo orginalny pomysł a ty chcesz to zepsuć...
Na NiE
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .