Jakbyś się nie orientował, gra my fantasy posiada "fabułę" / ... wykonywanie questów
jest nieodłączną jej częścią, tak więc zadaniem gracza jest rozwiązanie questa poprzez
rozmaite sposoby, a to, że ktoś jest na tyle tępy, by trochę nie poczytać, lub logicznie
wykombinować to nie nasza wina
Jakbyś się nie orientował, gra my fantasy posiada "fabułę" / ... wykonywanie questów
jest nieodłączną jej częścią, tak więc zadaniem gracza jest rozwiązanie questa poprzez
rozmaite sposoby, a to, że ktoś jest na tyle tępy, by trochę nie poczytać, lub logicznie
No tak,ale wtedy zaśmiecają pytaniami forum.. chociaż napiszą jednemu to drugi zakładam temat..
No tak,ale wtedy zaśmiecają pytaniami forum.. chociaż napiszą jednemu to drugi zakładam temat..
Forum jest od dyskusji. Każdy ma prawo napisać, niekiedy idiotycznie, niekiedy po ludzku.
Forum zawsze było i będzie zaśmiecane... ciekawe co by innego do roboty mieli zieloni ? ; >
a przeszkadza Ci ze zakladaja tematy?? fakt sa poradniki, ale im sie nie chce ich czytac... prosta sprawa przekonaj kogos zeby zabronil zakladania takich tematow...
Profesja: Wojownik
Nick: kupeq
Level: 85
Świat: 3
Wiek: 25 Dołączył: 26 Mar 2009 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki :D
Wysłany: 27-04-2009, 17:26
Dobry pomsł ale tak średnio bo gra nie może być za łatwa więc... NA TAK.
_________________ Ty wiesz że ja wiem że ty wiesz że my wiemy że on wie że on wie że my wiemy o tym co on wie ale nie wie że my o tym nie wiemy ale my wiemy że on tak myśli.
MORAŁ: Wiem że wiesz co z tego wyjdzie .