Wysłany: 12-05-2009, 15:25 Jak to jest z przediałem pojedynkowym.
Wiem, że nie da się wysyłać pojedynków graczom z poza przedziału. Ale dlaczego nadal jest tak, że jak ktoś wbije poziom ponad przedział po przyjęciu pojedynku to pojedynek się odbywa ?? Moim zdaniem powinno być to naprawione, ponieważ jest to znaczące niedociągnięcie
Myślę także, że nie jedna osoba mnie poprze
Głosować w ankiecie, jeśli wystarczająco dużo osób się pod tym podpiszę, może zostanie to zrobione
Chyba każdy z was zjadł zęby, gdy nieuczciwy przeciwnik wbijał poziom po przyjęciu pojedynku
Wariat, pomyśl, Ty też możesz wbić ten lvl, tak samo możesz zrobić reset statystyk ; >
tak,ale to nie fair-powinna byc taka blokada lvlowa oraz brak mozliwosci zrobienia resa (tylko trzeba to zrobic tak,zeby gracz mogl dodac 10 pktow gdy wbije lvl......)
bzdura, ale rozumiem, że chodzi pojedynki o tak drogocenne punkty rankingowe Twój pomysł się tyczy zapewne tylko niskich poziomów i będzie on ułatwieniem w zdobywaniu punktów rankingowych, bo na wyższych poziomach nie ma już aż tak drastycznej różnicy, gdy oponent ma 1-2 poziomy wyżej
Mnie akurat nigdy nie spotkała taka sytuacja, tak samo jak wystawienie na szczęście, ale jeżeli większość graczy uważa, że jest to dobry pomysł to ja nie mam nic przeciwko temu aby owy pomysł.
Tylko czemu temat jest w rozmowie, skoro to jest pomysł
powinno być jakieś wstrzymywanie doświadczenia do czasu skończenia pojedynku (np jak w turnieju, doświadczenie dostajesz po jego zakończeniu). Oczywiście, jeśli przechodzi poza próg.
Wariat, pomyśl, Ty też możesz wbić ten lvl, tak samo możesz zrobić reset statystyk ; >
Oczywiście. A co jeżeli wysyłam poja komuś z maksymalnym poziomem w moim przedziale ?? A co jeżeli na następnym poziomie ma np nowy poziom gemu ?? Zastanów się czasem co piszesz, a potem krytykuj, bo to nie jest dobra taktyka "byle skrytykować".
Jelsyn napisał/a:
bzdura, ale rozumiem, że chodzi pojedynki o tak drogocenne punkty rankingowe Twój pomysł się tyczy zapewne tylko niskich poziomów i będzie on ułatwieniem w zdobywaniu punktów rankingowych
A co my rankerzy to nie gracze ?? Ja wiem, że wy high lewelowce uważacie nas za noobów co nie doszli dalej niż urkaden
Cytat:
Mnie akurat nigdy nie spotkała taka sytuacja,
I dlatego pomysł jest zły A gdyby było odwrotnie to byś już innaczej pisał To jest właśnie podejście Twoje Zdziwiłeś mnie myślałem, że jesteś troszku bardziej poważny Nie ma w twoich słowach ani krzty logiki
Cytat:
Co racja to racja, ale wtedy masa ludzi wykorzystałaby blokadę expa w pojedynkach tak jak teraz w turniejach.
Rozmowa już schodzi na inny plan. Nie przekręcajcie kota ogonem, bo za 2 posty zacznie się spam, że znowu ktoś chcę "oszustwem" ranka wbijać
Przecież wyraźnie napisałem !!
Cytat:
Ale dlaczego nadal jest tak, że jak ktoś wbije poziom ponad przedział po przyjęciu pojedynku to pojedynek się odbywa
Czytanie ze zrozumieniem - tak proste a jednak tak trudne
Nie wiem czemu co poniektórzy są tak bardzo anty rankerom. Pamiętajcie, że nie każdy z nas przelewa golda, ranka wystawia i ogólnie jest beee. Zostało kilku grających fair play
Jelsyn napisał/a:
Oczywiście. A co jeżeli wysyłam poja komuś z maksymalnym poziomem w moim przedziale ?? A co jeżeli na następnym poziomie ma np nowy poziom gemu ?? Zastanów się czasem co piszesz, a potem krytykuj, bo to nie jest dobra taktyka "byle skrytykować".
Uwierz mi na wysokim lvlu to nie jest już taki problem jak na niższym, tam 2, 3 a nawet 5 poziomów nie robi aż takiej różnicy jak 1, czy też 2 poziomy na tych nastych poziomach I nie krytykuję byle krytykować, tylko piszę Tobie jak to jest na wyższych poziomach To co tutaj napisałeś ma się nijak do tego co ja napisałem, ale nvm ;>
Kod:
Jelsyn napisał/a:
bzdura, ale rozumiem, że chodzi pojedynki o tak drogocenne punkty rankingowe Twój pomysł się tyczy zapewne tylko niskich poziomów i będzie on ułatwieniem w zdobywaniu punktów rankingowych
A co my rankerzy to nie gracze ?? Ja wiem, że wy high lewelowce uważacie nas za noobów co nie doszli dalej niż urkaden
Nigdy do nikogo nie miałem żadnych nieuzasadnionych uprzedzeń, graj sobie i zdobywaj punkciki, ale uwierz mi, że to tylko przysporzy Tobie więcej problemów, nowi "koledzy" się znajdą, będziesz celem wielu innych "szarych" graczy, którzy będą chętni zdobycia Twoich punktów za wszelką cenę i będą zdolni do tego, aby Ciebie wystawić
Kod:
Rozmowa już schodzi na inny plan. Nie przekręcajcie kota ogonem, bo za 2 posty zacznie się spam, że znowu ktoś chcę "oszustwem" ranka wbijać
Tych tak zwanych "oszustw" w tej grze jest masa ,ale jak to się mówi kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, chcesz walczyć podejmujesz jakieś ryzyko i powinieneś być tego świadom, że Twój oponent może zagrać nie czysto i jest bez honoru.
Kod:
Nie wiem czemu co poniektórzy są tak bardzo anty rankerom. Pamiętajcie, że nie każdy z nas przelewa golda, ranka wystawia i ogólnie jest beee. Zostało kilku grających fair play
Jeżeli te słowa kierujesz do mnie, to się grubo mylisz, nigdy nie byłem przeciwnikiem prawdziwych "rankerów" , bo to co teraz się wyprawia mnie rozśmiesza, ktoś kto ma znajomego na poziomie powyżej 100, który jest przy kasie zajedzie wyżej w rankingu niżeli stary wyjadacz, który nigdy nie szukał "kolegów' w tej grze i liczy tylko na swóje umiejętności