A co wy na to, aby nick postaci, która zdobyła medal był tego samego koloru co kolor medalu (tzn. postac zdobyła złoty medal to nick byłby złoty itd.) Kumacie?? ;p moim zdaniem fajniej by to wyglądało
Mi to tam różnicy by nie zrobiło. Chodź zawsze jest powód do szpanu
Według mnie sam medal jest już wyróżnieniem. A czy są potrzebne zmiany koloru nicka ? Mi się wydaję, że to nic nie da, więc dla mnie nie jest to potrzebne
A czy są potrzebne zmiany koloru nicka ? Mi się wydaję, że to nic nie da, więc dla mnie nie jest to potrzebne
no ale jak adresat wysyła coś komuś na pw to odbiorca nie musi patrzec czy adresat ma medal cze nie (żalowy przykład ;p) ale wiecie o co mi chodzi nie trzeba otwierac profilu
Szpanerskie , ale podoba mi sie jak Zbysiu napisal bez wchodzenia na profil mozna wiedziec kto ma medal , oszczedzi troche czasu.
Ps: Oby tez bylo widac jak na czacie pisze ;p
A czy są potrzebne zmiany koloru nicka ? Mi się wydaję, że to nic nie da, więc dla mnie nie jest to potrzebne
no ale jak adresat wysyła coś komuś na pw to odbiorca nie musi patrzec czy adresat ma medal cze nie (żalowy przykład ;p) ale wiecie o co mi chodzi nie trzeba otwierac profilu
ma zloty medal i od razu wyglada jakbyś dostal pw od gm ? bezsensu ; P
[GM] ma pomaranczowy bardziej:P i jeszcze przychodzi w osobnej rubryce:)
ale tak wracajac do tematu... pomysl fajny, ale niepotrzebny, lepiej zajac sie np. wyeliminowaniem problemu z gemem leczenia...:) ale nie zniechecaj sie^^ moze ktos "z gory" bedzie bardziej przychylnie nastawiony:D
No a jak ktoś dostanie brązowy, srebrny i złoty? Albo dostaje codziennie? Np. za pozycje w expie, goldzie czy czymś innym.
Po za tym admin by stracił nie potrzebnie kilkadziesiąt minut (które mógł by przeznaczyć na tworzenie nowych aktualizacji fabuły) ;s
Moim zdaniem pomysł do.. bani
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Po za tym admin by stracił nie potrzebnie kilkadziesiąt minut
ech gra to nie tylko fabuła... gdyby nie tracił tych kilkudziesięciu minut na inne rzeczy dotyczące wizualik (czy jakoś tak ;p) to gra byłaby czarnobiała i tyle zabawy by było...
Alurab napisał/a:
No a jak ktoś dostanie brązowy, srebrny i złoty
to kolor nicku brązowy, srebrny lub złoty...
Alurab napisał/a:
Albo dostaje codziennie? Np. za pozycje w expie, goldzie czy czymś innym
no to ma?! ale filozofia ;p zresztą zawsze znajdzie się ktoś kto go pobije
Medal to w zupełności wystarczające wyróżnienie.
Złoty nick? A nie pomyślelibyście jak by wtedy było łatwo wyłudzić od kogos postać przez PW? Złoty nick należy do administracji i w niepowołanych rękach mógłby zrobić wiele złego.
To tylko utwierdza mnie w przekonaniu że pomysł głupi.
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>
przesadzasz trochę...Komu mógłby taki pomysł do głowy przyjść?
Duzo jest naiwnych osob co podaja juz gosciom passy o nickach typu:IGMI , G-M.Wiec jak nick bedzie mial podobny kolor do koloru GM , to tymbardziej beda wyludzac.
A co do tematu to i tak mi sie pomysl podoba Bo odemnie raczej nie wyludza
Vaster, odemnie też raczej nie wyłudzą ,bo nie ma z czego...Tylko raz spotkałem się z takim czymś.Ale zazwyczaj jest coś takiego w sprawie sprzedaży konta lub pomocy w statach ,na takie coś nabiera się najwięcej graczy